image Perlukan Undian Anda Untuk Logo MRT Ini... - Mia Liana

Friday, 29 July 2011

# MRT Logo Contest

Perlukan Undian Anda Untuk Logo MRT Ini...


Mia baru berkesempatan untuk memasuki Pertandingan Mencipta Logo MRT untuk Klang Valley My Rapid Transit. Logo ini direka oleh Mia sendiri dan telah dihantar pada 19 Julai 2011. Penganjur telah menerima dan memasukkan ke dalam laman pertandingan. Sekarang.. sudah ada lebih 5000 penyertaan. Sepanjang masa ada sahaja penyertaan baru dan laman undian akan sentiasa berganjak ke  page yang lebih besar.

Terkini (1 Ogos 2011): Voting page di link ini http://www.mrtcontest.com/?p=14873 

Cara-cara untuk undi melalui FB, mudah sahaja.
  1. Buka laman ini http://www.mrtcontest.com/?paged=153
  2. Kedudukan Logo dalam page 153. Jika tidak jumpa sila pergi ke page seterusnya.
  3. Login ke Akaun Facebook
  4. Cari Logo MRT yang sama seperti di atas. Posted by Juliana. (Nama sebenar Mia)
  5. Klik pada perkataan Vote
  6. Undian akan bertambah 1 dan perkataan Vote bertukar menjadi Voted
Paparan Skrin (Sila Klik Untuk Besarkan Gambar)




Hanya perlu mengundi sekali sahaja. 1 akaun Facebook untuk 1 logo. Pemenang akan dikira berdasarkan kepada undian yang terbanyak. Sekiranya anda yakin dengan logo ini, sila lah buat undian. Undian hendaklah dibuat sebelum 11.59 malam 7 Ogos 2011.

Terima kasih kerana sudi menyokong Mia. Setiap undi amat berharga.

Info Terkini (8.25 pagi 23/7/2011)


Info Terkini (4 Ogos 2011)
Sekiranya tidak boleh login melalui FB hendaklah guna cara lain dengan register di http://www.mrtcontest.com/wp-login.php?action=register dan barulah boleh vote.

p/s: entri ini telah dimasukkan pada 8.30 pagi 20 Julai 2011.

89 comments:

  1. adohai...print screen patutnya logo yg kamu create le dear..jenuh nak mencari..nama yg diletak tu mia aoki kan kan ke yg juliana punya gambor..adehhhh

    ReplyDelete
  2. @risamemang mia printscreen tu nama sebenar mia, juliana. maaf ya.. ni mia dah betulkan balik ayat di entri ni.

    nama yang diletak tu guna nama sebenar iaitu juliana. sebab penyertaan logo ini menggunakan nama penuh, juliana binti ngahdirin.

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Sudah vote sis tadi.. gud luck, tgk sis antara yg terbanyak vote.. 94 votes.

    ReplyDelete
  4. 20/07/2011-09:07pm
    Vote DoNe....im No 98 voter...ada can Mia..nnt boleh belanjer sate yer..haha

    ReplyDelete
  5. mia..bila kpah tekan login to vote..yg keluar hanya page kosong jer..mcm mana nak vote ni...

    ReplyDelete
  6. k.mia:sudah vote, hehe, banyak gila saingan, tapi nampaknya voters akak banyak ye,,, =D

    gud luck!

    ReplyDelete
  7. Yessss dah vote dah.. all the best dear...

    ReplyDelete
  8. wow kak banyaknyer penyokong kak...hebatnyer

    ReplyDelete
  9. kak mia..saya xde akaun FB..hhuhu..camana nak vote..nnt akak masuk la pertandingan yang xguna account FB plak..hehe..baru saya boleh vote..

    ReplyDelete
  10. mari la mari pergi mengundi....

    ReplyDelete
  11. nak vote kamu......
    jom berISTIKHARAH CINTA di blog sy....

    ReplyDelete
  12. kak..apit dh vote logo akak dah..
    nice..

    ReplyDelete
  13. salam~

    done and good luck for ur contest... :)

    ps/ thanx sbb sudi singgah ke page butik elyna.. =)

    ReplyDelete
  14. Carlos from Brazil, always here to support you, please have a look at my latest entry, see you around.

    ReplyDelete
  15. dh vote..
    cuba cek ada tak dari rasta...
    sambil promote webs baru rasta...
    Harap sudi jadi follower rasta...

    Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

    ReplyDelete
  16. wahhh.... terima kasih semua... support mia...

    memang betul2 perlukan sokongan dari kalangan blogger ni... dan cuba untuk dapatkan undian sebanyak mungkin..

    wish me luck!

    ReplyDelete
  17. good luck...
    jangan lupa balas komen sini ya..

    Contest AKU SEORANG BLOGGER by 2dayblogger
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/liku-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  18. ok sis sy dh vote tau....good luck k ^_^

    ReplyDelete
  19. nak masuk pertandingan tu boleh ? aku nak buat ala-ala Final destination .

    ReplyDelete
  20. dah vote . :)


    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  21. onie iyoko aka meaw dah vote dah,chaiyok kak !

    ReplyDelete
  22. all the best mia.. aibaks ni leceh skit bab2 melukis.. klu masuk asyik menang jer.. hehe

    ReplyDelete
  23. what I was looking for, thanks

    ReplyDelete
  24. akhirnya dapat jugak voye..gud luck eh

    ReplyDelete
  25. kak knp sy x jmpe pn logo akak? dh pg page 81 dah..

    ReplyDelete
  26. dah vote..visitors @ siapa sahaja jom ramai2 vote utk mia juliana @ mia liana..sukses

    ReplyDelete
  27. site under maintenance .. i will vote later =D

    ReplyDelete
  28. kenapa tak boleh masuk address tue. dah follow n like.

    ReplyDelete
  29. terima kasih semua... sistem voting agak lambat loading sebelum ini dan sentiasa under maintenance.

    sekarang logo telah pun mempunyai voting page sendiri di link http://www.mrtcontest.com/?p=14873 baru diwujudkan pada hari ini..

    ReplyDelete
  30. salam kak..nk tumpang cari popularity a.k.a vote bole ke?

    ReplyDelete
  31. hi,

    i've voted urs no 330, please vote mine tq :)

    http://www.mrtcontest.com/?p=1333

    ReplyDelete
  32. terima kasih semua... sudi support logo mia ini.

    kepada peserta contest logo ini, mia dah vote logo korang... thanks..

    ReplyDelete