image Bila Sofea Tolong Buatkan Assignment.... - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 9 July 2011

# Family Matters # Study Matters

Bila Sofea Tolong Buatkan Assignment....


Sekarang ini, Mia sedang menyiapkan assignment Web Publishing - analisis dan perbandingan online bookstore antara mphonline.com dengan borders.com. Biasalah bila Sofea belum tidur lagi, tentu la dia pun nak buat sama. Walaupun tinggal sedikit sahaja lagi iatu sedang dalam proses mencukupkan karangan antara 2500 hingga 3000 patah perkataan. Mia tidak menghalang hajat murni Sofea yang suka nak tolong siapkan assignment. Tolong bacakan buku untuk maknya, tolong taipkan ke dalam Word, tolong temankan maknya study malam-malam. Rajin betul... Kalau tak tutup lampu, memang lambat lah dia tidur.

Jom tengok aksi Sofea malam-malam. zassss....








Sukanya dia buat aktiviti ini. Kecil-kecil dah pandai nak stay up temankan maknya. Sejuknya hati Mia...

p/s: esok last day untuk hantar 2 assignment secara online, 1 lagi hantar minggu depan...

15 comments:

  1. ye lah mia..tolong teman kan mia..jangan tolong kacau sudah lah yaaa...baby..

    ReplyDelete
  2. mak kena belikan sofea laptop jugak la nampak gayanyer hihihi :P

    ReplyDelete
  3. Salam, mia.

    Kak suka tengok perkembangan Sofea. Makin membesar dia, hehehe.......

    ReplyDelete
  4. cepat besar ye mia..bleh tlg mama wat kan assignment..:)

    ReplyDelete
  5. rindu lak nak jumpe sofea yg nakal tuh.. hehehehe.. =P

    ReplyDelete
  6. @kpah k-poh biasalah kak pah... kalau ada anak memang macam ni... dia yang lebih2, sibuk nak tolong mak nya

    ReplyDelete
  7. @fadhdeela uikkk kecik lagi ... nanti dah besar boleh lah

    ReplyDelete
  8. @Princess Nur bila sofea dah besar.. maknya dah habis belajar....

    ReplyDelete
  9. @Kak Imun tu lah kak imun... makin besar makin cerdik dibuatnya... tup-tup dah nak mencecah 2 tahun..

    ReplyDelete
  10. wah...kecik2 dah pndai dy tlg ibu dy hehe cmelll :D

    ReplyDelete