image Jom Blogwalking - Mia Liana

Friday, 8 June 2012

# Community

Jom Blogwalking

Jom Blogwalking.. http://gilabw.blogspot.com

Wahhhh... best ni. Feroz buat blog untuk kumpulkan para blogger yang sukakan blogwalking. Kalau nak letak kat blog sendiri nanti penuh katanya. Nama blog ini adalah daripada idea Mia sendiri, gilabw. Dah Feroz tanya... Mia berikan beberapa list nama dan ternyata nama ini amat sesuai. Ingat ya sejarah blog ini, http://gilabw.blogspot.com...

Jom baca ini.... zass...

Tujuan utama kewujudan blog ini adalah mengumpulkan seberapa banyak blog yang aktif bagi membantu blogger baru dan lama untuk singgah membaca dan blogwalking..

Tidak lupa juga untuk bertukar pendapat dan sesi perkenalan selain dapat berborak dan berkongsi tips sesama blogger...

Kepada sesiapa yang berminat untuk disenaraikan blog mereka di sini boleh tinggalkan komen entry ini
1. kategori anda ~ Blogger Lelaki ? Blogger Wanita ? Blogger Business ?
2. Url Anda
3. Follow (kalu sudi)
4. Letak Banner Blogwalking (kalu sudi)
5. Listkan url Admin http://jiwarosak.com di blog anda (kalu sudi)

Blog yang paling banyak hasilkan pelawat kesini melalui entry ataupun banner akan di promote di ruang entry dan feed atas blogpost

Tunggu apa lagi.... Jom senaraikan blog anda di SINI.

p/s: join jangan tak join... meramaikan kawan dan kenalan di kalangan blogger kan best....

2 comments: