image KFC Pokkits - Mia Liana

Tuesday, 19 June 2012

# Work Matters

KFC Pokkits

Kenyang juga makan KFC Pokkits ni. Alhamdulillah, konon tak nak makan nasi. Berangan nak diet. Siapa kat sini dah pernah makan KFC Pokkits? Mia baru je nak cuba makan ni, first time. Rasanya agak unik. Lebih-lebih lagi ada keju, memang favourite Mia. Kombinasi yang lengkap, ketulan fillet ayam dan sayur-sayuran. Ditambah dengan sos cili, memang betul-betul terasa keenakannya. 

Sempat ambil gambar dulu, sebelum masuk ke dalam perut... zassss




Jemput makan ya... Kalau belum pernah makan, belilah satu dan cuba rasa...

p/s: makan kat pejabat ni... kat meja sendiri...

38 comments:

  1. X kena ngn selera sy.twister lg besh

    ReplyDelete
  2. alooo malas nk pilih sayur tu..hehehe..tak mkn sayur kekdah nyer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm nak pilih tu jenuh juga... sayur yang paling banyak kat dalam tu... huhuhuh

      Delete
  3. wahhh ! sedapnya. terasa lapar pulak disini. hewhew :D

    ReplyDelete
  4. huhuhu... sesungguhnya sy berpuasa arini hehe..

    ReplyDelete
  5. Makan panas2 baru sedap. Bila dah sejuk dia jadi keras..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. nampak macam sedap... bila dah rasa, lagi sedap..

      Delete
  7. xpernah try lg.
    harus cuba nihhh

    makneng follow mia
    jemput follow makneng semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah. terima kasih sudi follow mia ya makneng. mia pun dah follow semula..

      Delete
  8. bg sy kureng skit sos mangga nanas dia tu..rs mcm pelik skit tp ketulan ayam tu sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. keunikannya pada sos mangga nanas... memang pelik tapi best juga rasanya...

      Delete
  9. boleh la.. biasa je.. seb baik ade promosi.. xlah rs mahal huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal. kalau xde promosi, boleh semmput kita..

      Delete
  10. first time rasa..cuak jugak tengok sos dia tu.. tapi dalam keadaan cuak...habis semua pokit tu di kerjakan hahahhaha ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... cuak pun abis jugaaaa... bagusnya uncle, tak membazir. semua masuk dalam perut...

      Delete
  11. memang sedap..suka simple dan comel..

    ReplyDelete
  12. cp tak penah try lg..tp bukan dia ade sos nenas ke hape dalam tu kan? haaa.. konfem la cp tak pndai mkn nih.. ekeke.. tp td gi try flaming crunch.. mmg pedas! hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk makan je la masuk ke dalam mulut... rasanya unik skit dengan sos nanas tu..

      Delete
  13. sedap sangat. ok la kot dgn harga die. hee :)

    ReplyDelete
  14. sedaappp nyee... pandang jer pon dh rasa mcm nk pi beli skg :)

    ReplyDelete
  15. suka!terus lapar... dah la dtg time dekat nak lunch adoi!

    ReplyDelete