image Jemputan Ke Malaysia Social Media Week (MSMW) Soft Launch - Mia Liana

Wednesday, 31 October 2012

# Community

Jemputan Ke Malaysia Social Media Week (MSMW) Soft Launch

Hmm... semalam Mia ada terima jemputan ke Malaysia Social Media Week (MSMW) Soft Launch yang akan berlangsung pada jam 4.00 petang 2 November 2012 bertempat di Berjaya Times Square Kuala Lumpur.


Nampak gayanya Mia tidak dapat dapat menghadiri jemputan ini huhuhuhu... Minta maaf banyak-banyak ya. Mia ni duduk jauh di Johor Bahru dan ada komitmen kerja minggu ini. Minggu ini memang sibuk betul. Untunglah blogger yang duduk di Kuala Lumpur, boleh join event kat sana.

Tidak lupa, Mia ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak MSMW yang sudi menjemput Mia untuk ke event ini.

p/s: kepada blogger yang join event ini, jangan lupa update dalam blog ya... Mia nak tengok juga nanti...

12 comments:

  1. wahhh..bestla blogger yg dapat join event ni kn kak mia :)
    xpela kak mia len kali blh pegi kalo de msa tluang..

    ReplyDelete
  2. special event cmni slalu ada kt KL.. klau dok jauh susah sikit nk join kn...

    ReplyDelete
  3. Mia ... nampaknya kena pindah KL ni... he,..he

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. memang menarik pun anisa...ni pun satu lagi contest besar untuk para blogger..

      Delete
  5. wah org yg terpilih jer terima jemputan ni..untung Kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin ada blogger lain dapat juga jemputan ini, cuma tak update dalam blog...

      Delete