image Main Game DropWords - Mia Liana

Friday, 12 October 2012

# Entertainment Matters

Main Game DropWords




Selalunya bila tengah santai-santai petang macam ni, mulalah Mia mengadap handphone ni dan main game DropWords.

Bagus juga boleh menguji minda. Kena pandai cari perkataan. Kalau tak tahu, main hentam saja. Jarang dapat cari perkataan yang panjang.

Terhiburlah hati sedikit. Tidak ada lah sampai serius sangat main game. Ala... untuk suka-suka je.... (^_^) peace...

p/s : game ni pun ok juga...

Published with Blogger-droid v2.0.6

22 comments:

  1. cik siti pun suka main game ni...heheh

    ReplyDelete
  2. x penah main game nie lg..cam bes jer..

    ReplyDelete
  3. Pernah main tapi bukan dropwords..tapi lebih kurang sama, permainannya menguji minda juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm aini pun sama taste dengan mia. suka game word.. ;)

      Delete
  4. hihi..sy slalu men game bubble shot je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo mira sama macam husband kak mia. suka main bubble shot sampai dah level tinggi... huhu

      Delete
  5. sy mmg suke main game words2 nie sumer..
    dlu time sy ade hp, mcm2 game words sy d/load, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo nisa... sama taste dengan kak mia juga. banyak game word dalam handphone ni... ^_^ peace..

      Delete
  6. Untuk menguji minda yang tumpul dengan perkataan bahasa inggeris....hehheeee nak kena asah lerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kelam kabut juga nak cari perkataan2 tu.... huhuhu

      Delete
  7. wahh..xtau la kak nk men tu heheee :D

    ReplyDelete
  8. cr pun tak tahu main sama cam shida kikiki terukkan..

    ReplyDelete