image Blogwalking Secara Mobile - Mia Liana

Friday, 5 October 2012

# Blog Matters # Community

Blogwalking Secara Mobile

Hmmm... Sejak dah ada handphone Samsung Galaxy S Advance ini, Mia rasa senang hendak online terutamanya ketika hendak membalas komen di blog dan juga blogwalking ke blog lain (juga untuk komen entri di blog yang dikunjungi). Terkadang update blog secara mobile guna aplikasi Blogger-Droid.

Jom tengok rupa blog dalam keadaan mobile yang Mia printscreen guna handphone ini...









Hmmm... Mia pilih blogger-bloger yang komen entri pagi tadi.. Agak-agak siapa punya blog ya...

p/s : lagi cepat loading bila blogwalking secara mobile... Senang nak komen di entri...

Published with Blogger-droid v2.0.6

40 comments:

  1. pasni mia ley berblogging dimana saja xkira masa da..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila-bila free, boleh je ngadap kejap... Hehehe...

      Delete
  2. bestnya Mia.... (mampu cemburu jer, hahaha)

    ReplyDelete
  3. wah senang lah kak mia ..saya sekadar cemburu saja lah.he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan cemburu ya Kate.... Kemudahan dah ada, Kak Mia guna saja...

      Delete
  4. pena cuba tpi hang je..maybe sbb hp xbrapa nak smart kot.hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. takpe bw guna pc atau laptop je la kalau camtu eca..

      Delete
  5. beshnya . .keyrah pakai fone biasa2 jek, tak dapatlah nak on9 kat fone . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pun kak mia pakai phone biasa je. tapi sekarang bila dah ada phone macam ni, kak mia gunakan sepenuhnya..

      Delete
  6. eh..eh..ader blog sy la..hihi...tenks kak mia....btw, sy xbpe reti lg bw pki henpon..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya rajin komen kat blog kak mia... bw guna henpon memang leceh skit.. kak mia guna pun bila kat luar... ;)

      Delete
  7. Replies
    1. kalau eryati ada smartphone bolehlah blogwalking secara mobile..

      Delete
  8. mmg senang pun. saya pun suka BW guna mobile. cepat je. klau pc ni lembs skit nk loading. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. sebab kita cuma nampak entri sahaja tu yang cepat loading...

      Delete
  9. Saya pun bw dr samsung note jer..tp lately ni bloggerdroid ni tak leh update lak. Ntah apa problem pun tak tahu..janji saya dpt mgadap blog, fbook dan instagram di mana2 jer. Hehehe..patut la nampak mia aktif berblog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo bagus tu. kalau takleh guna blogger droid cuba uninstall dulu. kemudian install balik. mia pun pernah kena macam tu juga...

      Delete
  10. wahh, mobile version..

    kak mia, loading blog sy versi mobile ok x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok caliph.. kak mia tengok ok je...

      Delete
    2. arigatou utk info.. actually, sy dh lama x tgk blog sendiri kt lappy / mobile device org lain, huh...

      Delete
  11. selalu terjah blog bella stella tu,,, ^_^
    sy harus buka en lappy juga kalau nak buka blog..
    baru puas hati,,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah bila buka lappy baru nampak semua. bila guna handphone nampak yang entri sahaja...

      Delete
  12. saya pun sama.. My SII tu okey tp rasa xpuas nk tengok skrin kecik2 ni =) sbb tu jarang sgt online pakai mobile phone ~saya rabun jauh :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo baby rabun jauh. samalah dengan kak mia. S2 pun ok apa...

      Delete
  13. canggih rsenye maw beli yang ni la xmaw s3 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk s3 lagi canggihlah bella... kak mia beli s advance ni sebab nak yang murah tapi berbaloi dengan keperluan...

      Delete
  14. Nak try la lepas nie...
    Selalunya BW kat laptop jak ^_^

    ReplyDelete