image Pupus - Jangan Biarkan Ianya Pupus - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 30 October 2012

# Community # Entertainment Matters

Pupus - Jangan Biarkan Ianya Pupus


Semalam Mia tengok sedikit sahaja. Tak sempat nak tengok sampai habis. Pagi-pagi tadi Mia pun tengoklah cerita pendek ini. Nak tahu juga apa benda yang pupus tu...

Lahhh.... bila tengok sampai habis baru faham cerita ni sebenarnya tentang apa. Ada mesej yang disampaikan dan jangan biarkan ianya pupus....

Jom kita tengok Boni Kacak dalam cerita Pupus ni... layanssss....

credit to : Boni Kacak

p/s: terbaiklah Boni.... Nampak sweet je kan dalam tu.....

34 comments:

  1. Macam best..nak tengok tapi line broadband ni alamak laju sangatlah pula.

    ReplyDelete
  2. nak tengok jugaklah, alang2 sis dah promote nih..hehehe

    ReplyDelete
  3. Mesej yg nk disampaikan tu ada.. Tp memang tertipu betul tipah. Ingat apehal la gangster ni nk berlawan2. Rupanya jgn biar pmainan tradisional kita pupus. Hahaha.. Semart kn idea depa ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah baby... kak mia pun geram juga bila dapat tahu akhirnya...huhuhu

      Delete
  4. video tak kuarla kak mia... 'kura-kura' bawa gear 1... sangat perlahan... kena tengok lain kali... -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ruha. nanti bila kura-kura bawa gear 4 barulah tengok ya...

      Delete
  5. Replies
    1. haah lah kan firdaus... susah nak jumpa yang macam ni...

      Delete
  6. uishhh punya la femus, semalam mintak sign...dia nk bg kat dahi...perghhh hihihihi...=)
    kelakar je en.boni

    ReplyDelete
  7. Alahai..ini ke yang dalam blog boni tu. Tak sempat tengok lagi..ini assignment ke apa ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.... tak pasti pula. rasanya bukan untuk assignment...

      Delete
  8. wahhhh intro mmg suspens habiss...heheeee..^_^ lastly baru phm ape yg pupus tu ^_^

    ReplyDelete
  9. hahaha.. baru perasan entri ni..hahahaha.. thanks ye mia sebab tolong pomote :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk hehehe... saja je taknak beritahu.. nak tengok tuan punya diri tu perasan ke tidak.... sama2... ;)

      Delete