image Segmen Mialiana.com - Mari Berpantun Mendapat Sambutan Dan Pengumuman Hadiah Untuk Pemenang - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 14 October 2012

# Segmen Mari Berpantun

Segmen Mialiana.com - Mari Berpantun Mendapat Sambutan Dan Pengumuman Hadiah Untuk Pemenang



Alhamdulillah syukur. Segmen Mialiana.com - Mari Berpantun mendapat sambutan dan telah menerima lebih 30 penyertaan di kalangan blogger. Masing-masing hebat berpantun. Battle of pantun ini memang best. 

Walaupun ianya hanya segmen sahaja, bagi menghargai jasa anda semua yang telah membeli pantun, Mia akan buat sedikit penghargaan kepada semua yang sudi join dengan meletakkan semua blog di dalam bloglist Mia sehingga akhir tahun ini. Macam mana suka tak?

5 Blogger Bertuah
  • Review Pantun di Blog Mia


1 Blogger Terunggul (kiranya pembeli pantun yang terunggul)
  • Review Pantun di Blog Mia
  • Free advertising di blog ini selama 2 bulan untuk banner berukuran 728 x 90 yang di design oleh Mia

Kesimpulannya ada 6 blogger bertuah yang akan memenangi segmen ini. Jadi, tunggu apa lagi. Kepada yang belum join silalah join ya. Tarikh terakhir penyertaan adalah pada hari esok, 15 Oktober 2012.

p/s: good luck ya!

46 comments:

  1. wah bestnya.. kak mia, kita nak menang.. hehe :)
    ~jom ramai-ramai join. masih ada masa lg ni

    ReplyDelete
  2. Wah. bestnya hadiah! Harap2 sempatlah siap pantun akak ni..

    ReplyDelete
  3. Bestnya hadiah battle pantun ni Kak Mia. hehe

    ReplyDelete
  4. suma skli kak mia ltk dlm bloglist???wah,nmpknya kak mia mmpnyai snrai nma bloglist yg ckup pnjg^^

    ReplyDelete
  5. Wahhh. .. Memang adillh. Heheh cepat2 join

    ReplyDelete
  6. akan berada dalam bloglist kak mia sampai hujung tahun ni?? suka suka suka... ^_^

    6 blogger bertuah? siapalah agaknya mereka yang bertuah tu...

    tahniah kak mia... battle of pantun... ^_^

    gud luck semua yang join... :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tq ya eca.... fiuhhh sukarnya nak buat keputusan ni..

      Delete
  8. wahhhh...sokaaaa sgt :)) tenkiu kak mia.!

    ReplyDelete
  9. wah bestnya hadiah ...Norzi sukaaaa... :):) thanks kak mia...

    ReplyDelete
  10. join..dah join..
    nk menang tu mmg xhrp lerr.
    tp tq mrs mia coz buat segmen menarik ni!!

    ReplyDelete
  11. hehee..xbaca lg yg len2 xkisah la mng or x jus suka bpantun2 ni n support kakak ku ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya shida... ni yang kak mia sayang shida ni... ;)

      Delete
    2. caliph memang macam tu... suka support pilo... takpe...

      Delete
  12. wahh, pemenang battle of the pantun dapat 'tali pinggang gusti' free advertising, hikk...

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia....wah bestnya jom kekawan kita join segmen dr mia ini...

    ReplyDelete
  14. huhu..xsabar nk tau kputusan..smua yg Noor tgk best2 belaka pntun depa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar.. sabar.. memang semua hebat... sedang ditapis satu persatu...

      Delete
  15. baru je join harap ada rezki lah

    ReplyDelete