image Siapa Nak Banner Gift Daripada Mialiana.com #3? (Sticky Post) - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 29 October 2012

# Banner Gift

Siapa Nak Banner Gift Daripada Mialiana.com #3? (Sticky Post)


Siapa Nak Banner Gift Daripada Mialiana.com #3?

Wahhhh... akhirnya segmen banner gift ini diaktifkan setelah blog ini mencecah 8500 followers. Mood suka. Ini adalah aktiviti segmen banner gift yang ke #3. Masih lagi diteruskan kerana ada blogger yang di luar sana menanti dengan sabar segmen ini yang hanya akan diaktifkan sekali setiap 1000 followers. 


Seperti yang sedia maklum, Mia akan cuba buatkan design banner yang simple-simple untuk follower bertuah Mia yang terpilih. Tidak pasti kali ini ramai ke tidak yang nak join. Mia pun tidak dapat janji akan buatkan banner untuk semua. Kalau ramai yang join, mungkin Mia akan buat pemilihan.

Kepada yang baru dan masih tidak faham tentang segmen ini, silalah membelek entri-entri sebelumnya di dalam label Banner Gift.

Macam mana nak join? Senang sahaja. Sila tinggalkan URL blog anda di dalam ruangan komen entri ini. Sesuai sangat untuk blogger yang belum ada banner lagi. Tarikh akhir penyertaan ialah pada 29 Oktober 2012.

p/s: entri ini dimasukkan pada 6.30 pagi 24 Oktober 2012.



Senarai Blogger Yang Join
  1. http://wanaowen.blogspot.com
  2. http://ibuberbicara.blogspot.com
  3. http://hazwanahashim88.blogspot.com
  4. http://aqlaila.blogspot.com
  5. http://speckygirlcikira.blogspot.com
  6. http://anisa-mylife.blogspot.com
  7. http://juejaynee.blogspot.com
  8. http://gadisbiasebiase.blogspot.com
  9. http://hainomokje.blogspot.com
  10. http://www.aynoranur.com
  11. http://norminieza.blogspot.com
  12. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com
  13. http://nazlyizan.blogspot.com
  14. http://www.mizruha.com
  15. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  16. http://trueny.blogspot.com
  17. http://anekaproduksitishaqiq.blogspot.com
  18. http://itmemawarputih.blogspot.com
  19. http://dingraphic.blogspot.com
  20. http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com
  21. http://maszull.blogspot.com
  22. http://fiedaeryda.blogspot.com
  23. http://razifredz.com
  24. http://kesumaangsana.blogspot.com
  25. http://ammyzyliyana.blogspot.com
  26. http://www.diarisifroggie.com
  27. http://najihah90.blogspot.com
  28. http://flowerbucket92.blogspot.com
  29. http://haryatifaizal.blogspot.com
  30. http://tunzhotspot.blogspot.com
  31. http://kisahsayangsafuraa.blogspot.com
  32. http://shila-luvmyfamily.blogpot.com
  33. http://www.dear-lyana.co.cc
  34. http://sweethoneyzz.blogspot.com
  35. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  36. http://bulantemanbintang.blogspot.com
Terima kasih kerana sudi join segmen ini. Good luck ya!

Senarai blogger yang berjaya akan diumumkan pada 5 November 2012.

95 comments:

  1. Salam pagi kak mia..

    Http://wanaowen.blogspot.com

    :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mia.
    Akak join ye..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bismillahirroahmanirrahim...
    salam..nak jugak kak :)

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. as salam..Lailasuka-suka...mula berpena..baru ada 2 "follower"..huhu

    ReplyDelete
  5. sila-silakan mengunjungi halamanku...

    http://aqlaila.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam..
    bru 4 hari mnjadi blogger :)

    http://speckygirlcikira.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. as-salam kak mia...bagi link je ke??

    saya nak!!!! hehehhe...sorry2 excited bila baca ni...
    http://anisa-mylife.blogspot.com

    mesti ramai yg nk ni...caye la.. =)

    ReplyDelete
  8. jue nak juga lah

    http://juejaynee.blogspot.com
    kikikiki.....kot2 bertuah

    ReplyDelete
  9. nak..nak..hihi..

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Nak try nasib jugaklah Mia....

    http://hainomokje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam mia, saya nak juga. Tolong buatkan saya banner yang cute ya, walaupun saya dah tak cute, hihi...

    http://www.aynoranur.com/

    ReplyDelete
  12. sya dh ada banner..tp bagi peluang kat yg blm ada

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. haah ayut... sebagai penghargaan kepada follower kak mia...

      Delete
  14. http://norminieza.blogspot.com/

    nak banner free gak k.mia..:)

    ReplyDelete
  15. kina mau jugak:)

    boleh?


    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. assalam ... mestilh yana nakkkk ... heheh

    http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. saya nak!!... ^_^

    http://www.mizruha.com

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum kak Mia,
    sheila nak letak link sheila ni. hihi

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com

    *TQVM

    ReplyDelete
  19. nak juga..he.he..sit join erk...

    http://anekaproduksitishaqiq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Salam Kak Mia... Mawar pun nak jugakkkk!!!!

    http://itmemawarputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam ... :D

    http://dingraphic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. pakjoe join http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mia...mama pun nak juga la sebabnya mama pun masih x ada banner lg...:)

    http://maszull.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. salam...join :)

    http://fiedaeryda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Salam mia ... Mana tau kena Pilih Kali ni

    Http://razifredz.com

    ReplyDelete
  26. salam, KA join memeriahkan ye
    http://kesumaangsana.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. tahniah mia....dah lama ayie tgok mia aktid berblog..skrg followers pun dah makin ramai... :)

    ReplyDelete
  28. Nak joint....!!!

    http://ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Aida nak join jugak sis mia ^^

    http://www.diarisifroggie.com/

    ReplyDelete
  30. KAK MIA .. NAK JUGAK ..

    http://najihah90.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. hehe..bestnya..nak juga lah.. bismillahirohmanirohim...Saya join ye kak mia.

    http://flowerbucket92.blogspot.com/

    Terima kasih. ^__^

    ReplyDelete
  32. nak jugak bley?

    http://haryatifaizal.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. wah..langkah kanan ke mama tunz ni? nak jugak

    http://tunzhotspot.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. akak, nk join gak.. :)
    http://kisahsayangsafuraa.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. salam sis
    Thanks sudi singgah.
    Salam aidiladha juga dari tirana aduka sekeluarga.

    Thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  36. As salam... nak jion juga...

    http://shila-luvmyfamily.blogpot.com

    ReplyDelete
  37. nak join jugak!! :) :)

    http://www.dear-lyana.co.cc/

    ReplyDelete
  38. JOIN.. :)
    http://sweethoneyzz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum.. dtg singgah dan follow belog awk.. ohsem.. jmput singgah.. (=
    http://thatmyblognotyours.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. dtg sini.. hopefully sempat lahh :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. dah tutu ke..nak join juga..
    http://mamarey.blogspot.com/

    ReplyDelete