image Trafik Mialiana.com Pada 14 - 20 Oktober 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 22 October 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada 14 - 20 Oktober 2012

Rasanya bulan ini belum lagi buat entri trafik blog ini. Trafik blog tidaklah banyak sampai beribu-riban setiap hari. Memadailah dapat maintan lebih 500 pengunjung pada hari bekerja (Isnin hingga Jumaat) dan lebih 400 pengunjung pada hari Sabtu dan Ahad.

Jom kita tengok apa laporan Google Analytics untuk tempoh 14 - 20 Oktober 2012 (minggu lepas)

 14 - 20 Oktober 2012 : 3,608 orang
Search Traffic : 1,985 visits
Referral Traffic : 920 visits
Direct Traffic : 181 visits
Campaigns : 522 visits

14 Oktober 2012 (Ahad) : 416 orang

Search Traffic : 226 visits
Referral Traffic : 102 visits
Direct Traffic : 31 visits
Campaigns : 57 visits


15 Oktober 2012 (Isnin) : 612 orang

Search Traffic : 348 visits
Referral Traffic : 148 visits
Direct Traffic : 25 visits
Campaigns : 100 visits


16 Oktober 2012 (Selasa) : 516 orang

Search Traffic : 336 visits
Referral Traffic : 96 visits
Direct Traffic : 19 visits
Campaigns : 65 visits


17 Oktober 2012 (Rabu) : 547 orang

Search Traffic : 308 visits
Referral Traffic : 136 visits
Direct Traffic : 30 visits
Campaigns : 73 visits


18 Oktober 2012 (Khamis) : 517 orang

Search Traffic : 295 visits
Referral Traffic : 140 visits
Direct Traffic : 21 visits
Campaigns : 61 visits 

19 Oktober 2012 (Jumaat) : 549 orang

Search Traffic : 244 visits
Referral Traffic : 177 visits
Direct Traffic : 25 visits
Campaigns : 103 visits 


20 Oktober 2012 (Sabtu) : 442 orang

Search Traffic : 228 visits
Referral Traffic : 121 visits
Direct Traffic : 30 visits
Campaigns : 63 visits

Alhamdulillah syukur. Terima kasih kepada semua yang sudi bertandang ke blog ini. Tanpa anda, tiada maknalah blog ini. (^_^)

p/s: kesimpulannya, dalam tempoh minggu lepas secara purata sebanyak 516 orang setiap hari (3,608 orang / 7 hari)

52 comments:

  1. tahniah! banyak tu.. harap dpt tingkatkan lagi ^^

    ReplyDelete
  2. Hepi kan Mia......kalau dapat naikkan traffic ... tapi dpt maintainkan... pun dah kira ok....

    ReplyDelete
  3. tahniah, kejayaan besar bermula daripada kejayaan kecil

    ReplyDelete
  4. Talif sentiasa kagum dengan Kegigihan Mia dalam Berblogging :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Kira banyak jugak la tu kan... Walaupun 1, ianya tetap bernilai jugakkan.. Hehe

    ReplyDelete
  6. kalau dapat maintain pon dah bagus kan..bila la blog sy akan dpt trafik yang macam nih jgk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya luqman... boleh tu kena gigihkan lagi..

      Delete
  7. traffik nie dah ok lah....terbaik, doa saya moga2 blog nie sukses k.....

    Doa kita orang semua , agar admin tabah dan gigih dalam berblog...k,

    p/s :Kalu x dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya....

    ReplyDelete
  8. tahniah kak mia !
    terbaik la akak . hihihi

    ReplyDelete
  9. hebat lah akak..sya pageview 100+ sehari

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya mv.. mula2 memang macam tu. nanti lama2 akan naik kalau kita dah ada pengunjung tetap.

      Delete
  10. kak mia sorry lh klu weekend tak dpt dtg cni .. heheh tp trafik akk mmg terbaekk .. bila lh boleh dpt trafik mcm nie .. hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok yana.. kak mia pun bila hujung minggu memang bz dengan family... ;)

      Delete
  11. KAK MIA .. CAYALAH .. DEQ NI KEN .. TRAFIK LOW2 JE .. XNAIK2 .. SEDIH RASE .. HIHI

    ReplyDelete
  12. congratz, kak mia ^^
    sy x dapat capai level ni kecuali mampu update setiap hari, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq caliph.. boleh tu caliph... update hari2 kalau tak sempat buat autopost je...

      Delete
  13. ade tips tak nak kekalkan trafik tu kat mia.huhu
    pandai kak mia kekalkan trafik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena rajin update entri yang pelbagai, join segmen dan blogwalking zilla... ;)

      Delete
  14. wah tahniah ye ! hebat tu

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum mia...tahniah2 mia hebat nyer...:)

    ReplyDelete
  16. ok la tu...follower pun ramai.. tahniah ye!

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah, okey tu mia. maintain...

    ReplyDelete
  18. blog smile x 3 ni akan saya jadikan contoh...memang terbaik...

    ReplyDelete