image Pageviews Di Blog Telah Kembali Seperti Biasa - Mia Liana

Monday, 15 October 2012

# Blog Matters

Pageviews Di Blog Telah Kembali Seperti Biasa

Pageviews Di Blog Telah Kembali Seperti Biasa

klik pada gambar untuk besarkan

Punyalah kecoh sana sini bila pageviews di reset oleh Blogger. Tup-tup tadi bila Mia check sekali lagi. Eh! Dah kembali seperti sediakala. Alhamdulillah.... Buat terkejut orang sahajalah. 

Mungkin Blogger sedang ada masalah ke.. tadi, itu sebab semua blog yang menggunakan blogspot di reset kepada 0. Betul-betul suspen je...

Fiuhhh, dah boleh menarik nafas lega sekarang ini. Semuanya telah kembali seperti sediakala.

Teruskan berblogging ya rakan-rakan sekalian...

p/s: mengikut Google Analytics setakat ini pada hari ini ada 290 orang telah berkunjung ke blog ini...

32 comments:

  1. cikji pun ada terdengar jgk,nasib dh kembali normal.kalau x,haruuu biruuu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mestilah kena semangat izni...perkara yang dirisaukan telah settle..

      Delete
  3. samelah..tadi dapat 0 pageview..sadis betul..ingat sebab dah lame tak bukak jadi macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp momo... mia pun terasa sedih juga tadi... huhuu

      Delete
  4. Replies
    1. main2 pun biarlah bertempat... taknak main2 yang macam ni.. huhuhu

      Delete
  5. hehe nak main2 lak hehehe~ pandai bloggeer ni haha

    ReplyDelete
  6. kembali normal..kalo x pagi tadi semua serammmmm hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukannya lagi seram tu phat.. rasa gelap je bila dipandang huhuhuh

      Delete
  7. as salam

    haah la, nape yea, cuak jugak tadi :)

    ReplyDelete
  8. ehehehe.. tpi mcam merosot sket.. maybe masih dalam proses kowt :)

    ReplyDelete
  9. nasib baik dah kembali ke normal... :)

    ReplyDelete
  10. Trafik dah mula mantap tue...

    Tahniah bro ucapkan :)

    ReplyDelete
  11. wah..lama dah blogspot xbuat kejutan..~

    haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sekali sekala buat kejutan, boleh sakit jantung dibuatnya...

      Delete
  12. adui kak...jue xsempat singgah sini..haha jue sibuk meluahkan perasaan je... maaf ye...

    ReplyDelete
  13. tu la pasal... nasib baik kalau tak emmang sedih la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... nanti semua blogger berkabung...sebab sedih sangat...

      Delete