image Wordless Wednesday #1 - Mia Liana

Wednesday, 31 October 2012

45 comments:

  1. seronok Kak Mia.....dpt jem nenas x ke..buah nenas?hehehe

    ReplyDelete
  2. nak tengok aktiviti mengutip buah nanas, hehehe...ada kutip2 tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kutip.. tapi bukan mia. pekerja ladang lah.. hehehe..

      Delete
  3. Hehe..comel lah kak mia. Seronoknya..kak mia buat apa kat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kerja sesi fotografi komersial untuk laman web. terlanjur dah sampai ni posing sekali, kak mia snap dengan handphone sendiri... buat kenang-kenangan...

      Delete
  4. amboi kak mia!! petani moden berjaya sangat gayanya!!

    ReplyDelete
  5. kak mia pinjam sat boot phua chu kang!! hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. memang lah happy.... hirup udara segar... tapi kulit terbakar sedikit huhuhu...

      Delete
  7. Wah, Dah macam tokoh peladang jaya dah ni, Mia..

    ReplyDelete
  8. boot tu sangat menarik perhatian..hehe..

    ReplyDelete
  9. tudiaa... petani moden yang berjaya...
    kak mia tersenyum gembira... ^_^

    ReplyDelete
  10. wahh, siyes WW yg pertama? macam x percaya laa, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. caliph. first time buat ww ni.... cubaan pertama...

      Delete
  11. Mia... dr gambau ni ......ada tokoh jadi usahawan yg berjaya ni.... he..he... Tak lama lagi jadi Taukey ladang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu hainom... hehehe kalau ada tanah yang luas, boleh kita bercucuk tanam.... ;)

      Delete
  12. wahhh...tengok kasut yg menyerlah tu... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasut sendiri punya tu... heheh warna kuning memang terserlah...

      Delete
  13. Replies
    1. uikkk dedeq.. boleh naik, tapi dedeq yang kena drive ni... huhuhu

      Delete
  14. assalamualaikum mia...seronoknya mesti banyak dapat buah nanas ...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang seronok bila sekali sekala turun kawasan ladang nanas ni...

      Delete
  15. wah... akak gi b'ladang eh?
    nk gak nenas..hehe..

    ReplyDelete
  16. wahhh seronok kak mia g kawasan cmtu..berangin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... terasa macam lautan nanas je di sini.. angin kuat..

      Delete
  17. Rugged la mia terserlah semangat petani moden :)))

    ReplyDelete
  18. Who does one means for help especially when you have a bad credit score payday loans uk the oft has updated its rules
    for your industry to make it clear that when borrowers join for a cpa, it must be using
    explicit agreement.
    My web page - payday loans uk

    ReplyDelete