image Cuti Raya 2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 30 July 2013

# Work Matters

Cuti Raya 2013


Bahang hari raya sudah terasa kini. Sibuk nak fikir bila nak cuti raya...


Kalau mengikut kalendar, cuti raya tahun ini jatuh pada hari Khamis dan Jumaat, 8 hingga 9 Julai 2013. Elok benarlah. Senang nak ambil cuti ni.

Hari ini baru mohon cuti raya, sehari sebelum raya dan sambung tiga hari pada minggu berikutnya. Ikutkan hati nak cuti lama-lama. Tapi baki cuti tahun ini dah tak banyak, nak kena simpan cuti untuk hal-hal penting dan emergency.

Jom cuti-cuti raya.....

dah mohon cuti raya ke belum?

posted from Bloggeroid

48 comments:

  1. saya pun dah mohon cuti kak mia..
    start 7hb naik 14hb..hehehe

    ReplyDelete
  2. eca punya cuti sehari sebelum raya & sehari lepas raya(Sabtu)...sebab nak UPSR, boss bekukan cuti...:(

    nak amik cuti pas raya,nak dting2 pun boss fkr2 g..sedih tul la kak mia.

    ReplyDelete
  3. saya dah mohon jugak kak mia, tapi rasa nak tambah je lagi hehehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ok.. boleh aja kalau nak tambah. janji, cuti masih ada..

      Delete
  4. Selamat bercuti. Nad memang cuti dari bulan 4 aritu keke. bulan 9 smbg belaja balik weeee

    ReplyDelete
  5. dah mmg sedia cuti dah skrg. hehehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. wahhh raya sakanlah kak sukma dengan handbag baru tu...

      Delete
  7. selamat hari raya, mia. jom cuti-cuti..

    ReplyDelete
  8. ofis saya tutup 7hb hingga 16hb, start kerja 19hb...lamo betul cuti tu...huhu..apa-apa pun SELAMAT BERCUTI KAK MIA

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh lagi best ni... cuti lama tu... selamat bercuti juga ya fizah..

      Delete
  9. Atul tak cuti pun. Memang tak ada cuti. Almaklum lah, kerja kontrak kan.

    ReplyDelete
  10. x sabar dah nak raya kan mia !

    ReplyDelete
  11. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  12. Cuti raya? Hehe syioknya!

    Sejak kerja sendiri saya dah tak ingat bila cuti, tambah tengah pantang ni. Lari langsung memori excited dapat cuti.

    btw, comel belog akak :)

    ReplyDelete
  13. js pun xdpt nk cuti pjg2 sbb boss kt sini suka potong cuti...muahee

    ReplyDelete
  14. cik akak pon dah mohon juga kak mia..hihi

    ReplyDelete
  15. Semua cuti panjang ni coz weekend kan MIA..ada yang sambung seminggu lagi...

    ReplyDelete
  16. selamat bercuti kak =) raya sakan la thun ni..

    ReplyDelete
  17. Kami mmg xyah nk apply.. Apa KPM bg terima.. Hehe

    ReplyDelete
  18. lama dah settle bab cuti nie...tunggu nak blik kampung je ni

    ReplyDelete
  19. Raya tahun ni lebih meriah bagi Eraz.. Alhamdulillah.. Tapi tak balik kampung jauh2 sebab isteri dalam pantang.. Hehe..

    ReplyDelete