image Fillet Ikan Goreng - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 10 July 2013

# Dari Dapur Mia

Fillet Ikan Goreng


Alhamdulillah, hari puasa pertama pagi ini Mia dan Suami Mia bersahur dengan lauk yang ringkas dan mudah. Suami Mia yang masak dengan menggoreng fillet ikan. Makan berdua sahaja, satu jenis lauk sudah memadai dan mengenyangkan.



Makan dengan nasi panas beserta kicap, memang menyelerakan.

selamat menjalani ibadah puasa...

67 comments:

  1. walaupun simple janji kesedapan tu ada. ye dak?

    ReplyDelete
  2. wah.. memang sedap fillet ikan tu kak mia..

    ReplyDelete
  3. yup. betul tu kak mia. kadang kalau da makan time2 macam ni, cik perut kadang tak terima makanan yang berat. even simple mcm ni, plus di temani suami tercinta, leleh juga tu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah PG... pagi2 tak leh berat sangat. perut mudah meragam... huhuhu

      Delete
  4. Sedapnya fillet ikan tu, Kak Mia. :) Selamat menjalani ibadah puasa, Kak. :)

    ReplyDelete
  5. nyum..nyum.. menu ringkas dan sedap tue sis mia.

    salam ramadhan sis mia ^_^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...wah nampak sedap je..;)

    ReplyDelete
  7. pagi tadi pun bersahur dengan menu yang ringkas..

    ReplyDelete
  8. Hee..nanti saya nak cuba la kak...kalau salut dengan tepung sekali ok kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok juga tu ainim... yang ni celup terus goreng... nak cepat siap. hehehe...

      Delete
  9. Replies
    1. belum test cara lain... takleh nak citer... huhuh

      Delete
  10. wow.senang dan sedap.mkn ngan kicap.sgt yummy.

    ReplyDelete
  11. Sedapnya.. terus jadi lapar... hehehe..

    ReplyDelete
  12. mcm sedapjer.. bg resepi...

    slamat berpuasa mialiana.com ;)

    ReplyDelete
  13. sdap2x.. klau mkan mcmtu saja pn sdap jga nih :D

    ReplyDelete
  14. Ringkas dan menyelerakan. Lagipun, masa sahur ni biasanya perut dah tak terima menu yang berat2.

    ReplyDelete
  15. nyum2... dah lama tak makan filet mcm ni... :)

    ReplyDelete
  16. biarpun simple tapi tetap sedap juga kan kak mia.. hehe..

    ReplyDelete
  17. berselera walaupun nampak simple......

    ReplyDelete