image Wordless Wednesday 41 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 17 July 2013

32 comments:

  1. ala apa benda lak ni Mia..ketinggalan sungguh saya ni...

    ReplyDelete
  2. ade yg cakap kakao ni kurang bes tp tak tau la.. paly lom penah gune..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang bestnya.... boleh buat free call dengan kawan2 dalam satu masa....

      Delete
  3. Replies
    1. kena download dulu kak sukma, barulah install ke dalam smartphone...

      Delete
  4. wah lepas ni tengok iklan kakaotalk teringat sis mia ler he3...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. senang nak free call ke geng2 rapat kak mia.... acik..

      Delete
  6. Replies
    1. setakat ni.... kak mia guna free call dengan kawan2 pejabat. senang, tak yah guna interkom. pastu leh bercakap ramai2 dalam satu call walaupun kami dari department yang berlainan...

      Delete
  7. wah..da ade kako talk..sy smpi skang whtsapp je..tu pun bru je tau guna..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni cubalah guna wechat dan kakao talk ya... tentu lagi seronok. setiap aplikasi ini, ada kelebihan dan kekuatannya sendiri.

      Delete
  8. skrg guna whatsapp je.. tak pun wechat.. tp wechat tu pun mcm tak berapa nk berfungsi je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni...kak mia guna wechat ok je.. aisya. semua function berfungsi sepenuhnya...

      Delete
    2. maksud sy, sy yg tak guna wechat tu sgt kak.. hehe.. sebab tak ramai kawan2 guna, tu yg mcm takde fungsi sgt pun.. hehe..

      Delete
    3. ooo patutlah.... kak mia pula ajak kawan2 guna sebab senang nak contact diorang.... masing2 pakai android...

      Delete
  9. sy pun takde smartphone. huhu...

    ReplyDelete