image Bila Sofea Berenang Malam.. - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 14 July 2013

# Family Matters

Bila Sofea Berenang Malam..

Di kala ini Sofea sedang berenang dengan sepupunya, Firdaus di Kompleks Mutiara Johor Land. Sebelum ini Mia ada cerita dating berenang dengan Suami Mia di SINI.

Malam-malam pun Sofea nak berenang juga. Mia dan Suami Mia hanya duduk di tepi kolam renang kanak-kanak sambil perhatikan gelagat Sofea.

Jom tengok..












Ramai juga yang datang ke sini. Meriah sakan. Seronok Sofea... ada ramai kawan sebayanya...

minat sangat berenang....

posted from Bloggeroid

20 comments:

  1. seronoknya.. teringin nak bawak anak mama ke situ, jauh tak kak Mia dari permas jaya ke situ?

    ReplyDelete
  2. wahh malam malam berenang beronok ronok jawabnye

    ReplyDelete
  3. seronoknya berenang,malam-malam pulak tu ^^

    ReplyDelete
  4. tak sejuk ke berenang waktu malam. ke air panas tuh.

    ReplyDelete
  5. wah...sukanya dia. eh. sis mia. sofea mcm dah membesar la =)

    ReplyDelete
  6. bagusnya ,,kecik kecik dah pandai berenang ...'

    saya ni bilalah nak pandai berenang .. kucheng takut air pun pandai berenang .. :3

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dapat berenang. Malam pun ok gak berenang, kan?

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak tunggu zuriat lahir.. ;)

    ReplyDelete
  9. anak akak pun suka berenang di kolam renang....suka tengok budak-budak berenang...macam-macam aksi...

    ReplyDelete
  10. kecik2 ni bagus ajar berenang.. sy dari kecil tak pandai berenang :(

    ReplyDelete
  11. Amboi, bukan main seronok lagi Sofea berenang! Kalau tak silap, aktiviti berenang ni bagus untuk kuatkan paru-paru..

    ReplyDelete
  12. lama tak berenang..... teringin jugak tp kena beli plaster kalis air dulu nak protect tiub kat perut deno^^

    ReplyDelete