image Kalau Guna WhatsApp Kena Bayar... - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 28 July 2013

# Entertainment Matters

Kalau Guna WhatsApp Kena Bayar...

Mia rasa ramai pengguna smartphone menggunakan aplikasi mobile Whatsapp. Memang senang dan mudah untuk berhubung...

Agak-agaknya kalau WhatsApp ni dah kenakan bayaran, ramai tak yang nak gunanya? Atau bertukar kepada aplikasi lain yang lebih percuma...




Tengah godek-godek Setting WhatsApp, teringin pula nak tengok Payment Info... Hmmmm... banyak juga tu setahun $0.99 ....

lebih rela guna aplikasi lain yang percuma....

posted from Bloggeroid

61 comments:

  1. Bye2 la whatapps lepas nie kalau dh kena bayaran..hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. kalau kena bayaran memang tukar ke aplikasi lain...wechat..line..

    ReplyDelete
  3. kalo bayar, banyak lagi pilihan app yang free..walaupun whatsaapp still the best.

    ReplyDelete
  4. pilihan apps lain yg percuma
    skrg ni dah byk yg percuma dan support semua telepon :)

    ReplyDelete
  5. whatsapp mmg berbayar.. kalo free, dah lame paly gune software whatsapp untk laptop.. hehe

    ReplyDelete
  6. yeke ?? so far guna, xd plak kredit kne tolak ke pe ke .. so, msey ingat watsapp tuh free .. hehe ..

    ReplyDelete
  7. sy gune whatsapp juge.lepassetahun tukar lain pulak...ehehe

    ReplyDelete
  8. tak kot. sebab ada apps lain yg free.. :)

    ReplyDelete
  9. Watsap sya dah lama expired,skg dh x guna watsap,dh uninstall.. beralih pula pd Line dan wechat.. hehe

    ReplyDelete
  10. oic. tak pernah plak aida terfikir ia kena byr ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. Haaa..tulahh..tgh fikir nak guna aplikasi mne plak lepas nie...
    Jgn nnti semua pun kna bayar dah ler...

    ReplyDelete
  12. Memang bagus applikasi whatsapp ni. Tapi kalau kena bayar.. walaupun $0.99.. user akan beralih ke applikasi lain yang percuma. Banyak applikasi yang serupa dan sewaktu dengannya di internet.

    ReplyDelete
  13. kalo tukar gi MYR mauk tidaknya lebih kurang 3 hengget..mahal tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. nampak macam sikit.. tapi banyak juga kalau dikumpul2 tu..

      Delete
  14. bayar kan... dneo pun guna whatsapp je.. hoho:)

    ReplyDelete
  15. guna apps yang lain....BBM jer....hehe

    ReplyDelete
  16. whtsapp best tp kena byr la plak.. tu yg tak bestnya.. huhu

    ReplyDelete
  17. kalau kena bayar, tukar jer lah. macam-macam ada sekarang

    ReplyDelete
  18. banyak lagi aplikasi free selain whatsapp..

    ReplyDelete
  19. install je apps lain kalau dah dikenakan bayaran nanti ;D

    ReplyDelete
  20. Kalau berbaloi, bayar sikit apa salahnya.

    ReplyDelete
  21. whtapps dikenakan bayaran? memang tak pakai whatapp la pasni

    ReplyDelete
  22. bayar? hawa punya ok lagi.. dia expired 22 feb 2013.. buat masa skrg okay je lg. boleh guna lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh ye ke hawa? betul ke.. tak kena bayar? ramai kata lepas tarikh tu dah kena bayar terus....

      Delete
  23. kalau bayar..memang ramai la yang tak guna. kira normal dah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perkara normal bagi pengguna smartphone... pilihan yang dicari selalunya yang free dulu..

      Delete
  24. Dah start kena bayar ke Mia? belum lagikan!

    ReplyDelete
  25. oic, btul laa apa senior sy ckp aritu.. klau dh expired nanti baru sy pilih install yg lain, huh...

    ReplyDelete
  26. semua orang suka yang percuma kak mia.. hehe..

    ReplyDelete