image Review #8 - Praktikum : Sweet! Gwiyomi Daripada Anak Murid - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 5 July 2013

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review #8 - Praktikum : Sweet! Gwiyomi Daripada Anak Murid

Tahniah diucapkan kepada Fakhrul kerana terpilih memenangi Segmen Follow & Blogwalking #3. Marilah sama-sama kita terjah entri terbaik Fakhrul...

Praktikum : Sweet! Gwiyomi Daripada Anak Murid


video

"Surprise gwiyomi daripada anak-anak murid sewaktu farewell party
Sweet sangat kan?
Terharu cikgu FakhRuru AWESOME nie!"

Jom klik SINI untuk terjah entri Fakhrul.

Entri yang cukup simple tapi memberikan impak yang besar pada Mia. Wahhhh... pandainya anak murid Cikgu Fakhrul yang awesome ini buat gwiyomi. Siap ada buat lirik sendiri tu. Tentu terharu sangat kalau dapat anak murid yang macam ini. Memang sweet sangat Fakhrul. Mia tengok ni pun, dah teruja. Lagi best kalau Fakhrul pun ada dalam video ini juga.

 Tentu Fakhrul seorang cikgu praktikum yang sporting kan... Terbaik!

jemput berkenalan dengan cikgu yang awesome ini.... (^_^)

60 comments:

  1. semangat kemain yang baju hijau kat tepi tu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan... heheheh mestilah kena semangat, baru menjadi.

      Delete
  2. haha... gwiyomi3X, gingaji3X Bagus Mia promote blog dia. Terhibur juga akak lihat VC ni :)

    ReplyDelete
  3. Sop pun pandai wat gwiyomi... hehhehe
    Percaya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh percaya kalau sop update dalam entri... hehehe.. siap2 dengan mrs sop sekali...

      Delete
  4. alooo so sweet, be gwiyomi semua :) nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk tak leh... nanti cikgu fakhrul marah.... hehehe

      Delete
  5. wah...macam ni hari2 cikgu fakhruru bersemangat mengajar he3..

    ReplyDelete
  6. wah semua murid2 perempuan...best lah cikgu camni...hehehe

    ReplyDelete
  7. Sudah tentu akan jadi kenangan sepanjang hayat buat cikgu FakhRuru

    ReplyDelete
  8. wow! thanks a lot k.mia! sowie, dh 2 mnggu lbh xdpt nk on9, tenet xde.. skrang bru dpt trjah entri akak.. huhuhu~

    pape pun, mucho gracias! (^___^)v

    p/s:tsnyum sorng2 bca komen pra beLogger.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya fakhrul... amboiiii siap gracias lagi gitu....

      Delete