image Lepak Depan Sogo - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 4 July 2013

# Entertainment Matters

Lepak Depan Sogo

Sememangnya Mia amat minat muzik. Selepas makan malam di McDonald, macam best pula nak lepak kat tangga depan Sogo. Selama ini, Mia lalu sahaja. Kali ini Mia singgah dan terus lepak.




The colourful of the night. Terhibur dengan nyanyian yang didendangkan. Cukup berbakat. Ramai pula yang tengok.

Beginilah cara Mia nak hilangkan stres belajar hari ini. Rasa lega sangat...

tak beli apa-apa kali ini.... window shopping je...

45 comments:

  1. Dah dengar lagu jangan lupa menderma seringgit dua ringgit masukkan dalam bakul tuh...huhuuu

    ReplyDelete
  2. Window oping mmg bleh ilangkn stress..hehe..klu dpt beli barang lagi sgt2 ilang stress..hehe

    ReplyDelete
  3. rileks sikit kan bila dengar muzik :)

    ReplyDelete
  4. teringin nak lepak n shopping kat sogo malam2

    ReplyDelete
  5. dh lma xkuar lepak.. terkurung je lam rumah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai... kesiannya... takpe.. dok rumah pun ok juga...

      Delete
  6. Replies
    1. nampaknya macam tu la.. nak2 coding2 yang berat...

      Delete
  7. sogo ade sale x skang?

    http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/07/promotion-july-gla-complex-ape-tuuu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tengah sale ni.... ramai benar orang.. rimas pun ada juga..

      Delete
  8. dah lama aiza tak lepak malam2 kat luar..

    ReplyDelete
  9. sonok dpt lihat muzik jalanan
    mereka berbakat cuma ruang utk diperkembngkan belom ada
    syok cuci mata? hehehe

    ReplyDelete
  10. sogo kat k.l ke Mia tu? akak pun suka dgr muzik jalanan camtu utk release tension sesekali tp dh jarang ke pusat bandar skrg ni... bermuzik dgn anak2 je la... hehe

    ReplyDelete
  11. seronok kakmia... malam2 deno tengok movie je dgn family.. movie dalam rumah.. hihik^^

    ReplyDelete
  12. pernah jugak berhenti sekali tengok persembahan org kt depan ni. masa tu org main seruling. mendayu-dayu je lagunya. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... tentu seronok... ala-ala nusantara gitu...

      Delete
  13. ros pernah lepas depan sogo ni sekali je. tu pun time siang masa daftar dekat mindef. hehe

    ReplyDelete
  14. dulu-dulu masa tinggal di sana selalu lepak kat Sogo dan sewaktu dengannya...suka tengok dorang nyanyi....now dah lama tak gi sana...hehe

    ReplyDelete
  15. mmg best tgk org basking ni...boleh rehat2kan minda...

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. tu la.... tiba2 terfikir bila plak tima tak sale... hmmm

      Delete
  17. Nampaknya stres benar dengan kursus kali ni ya Mia.. Nasib baik ada tempat utk berhibur macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak salmi.. dah selesai semuanya..

      Delete
  18. lagu2 yg dorg men tu kdang boleh tahan gak...

    ReplyDelete