image Twitter : Follow Balik Followers Baru - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 19 July 2013

# Community

Twitter : Follow Balik Followers Baru

Macam inilah.... di kala malam... di kala tidak membelek blog, Mia akan belek Twitter sekejap. Ada juga follower yang baru follow Mia. Terima kasih ya...

Kepada yang ingin follow @mialiana, boleh klik di SINI





Aktiviti nak follow balik ni.. salam kenal ya semua.... (^_^)

mood relaks...

posted from Bloggeroid

33 comments:

  1. Done !!! Dah follow mialiana...kat kanan atas tu ada butang follow twitter

    ReplyDelete
  2. saya ni lama jgakla tk aktif twitter ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... cubalah jenguk sekejap... kot2 ada interaction dari follower ke..

      Delete
  3. assalamualaikum mia...mama pun ada twitter tapi jarang nak buka...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... tapi kadang2 kena buka juga mama, kot2 ada yang follow kita ke..

      Delete
  4. paly gune twitter untk tweet entri jer.. jrg gune untk hal laen

    ReplyDelete
  5. hehehe. nak follow, twitter saya suam2 kuku je, jarang aktif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... takpe boni. sekurang-kurang ada, daripada takde langsung..

      Delete
  6. hehe sy suka pakai twitter sebab senang nak share share entry best ^^

    ReplyDelete
  7. Eraz pun kena buat perkara sama kot..

    ReplyDelete
  8. Dh off twitter ats permintaan en.somi...

    ReplyDelete
  9. kathy pn ada tapi tak aktif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah kak mia follo nanti.... tak aktif pun xpe...

      Delete
  10. Yg tak ada acc twitter macam akak ni ke diam jelah. hehe..

    ReplyDelete