image Makan Tengahari Di Plaza Larkin - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 19 October 2012

# Work Matters

Makan Tengahari Di Plaza Larkin





Wahhhh.... Biasalah bila sampainya waktu rehat tengahari pada hari Jumaat macam biasalah ada saja projek yang nak dibuat.

Mia, Kak Aida, Dayah dan Adik Kak Aida ada hajat besar kat Plaza Larkin. Nak shopping tudung Pearl Haya. Sebelum tu, kami semua makan dulu supaya senang nak shopping. Bajet nak beli 8 helai tudung...

Hmmm... Mia makan mee kari dan minum sirap limau. Yang paling best sekali, minuman yang Kak Aida order. Pehhh! Ais jagung memang sedap. Mia pun tumpang kaki sekali.

Banyak sangat perkara yang diborakkan sehingga tidak sedar makanan dah licin masuk ke dalam perut...

Syukur.. Kenyang... Alhamdulillah...

p/s : baru lah syok nak shopping tudung lepas makan....
Published with Blogger-droid v2.0.6

44 comments:

  1. sempat buat semua tu dalam masa sejam ke?

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rehat dari kul 12.15 tengahari hingga 2.45 petang.. memang sempat..

      Delete
  2. sedapnya :D tp kalau Hana suka shopping sblum makan ^^
    best kalau ada masa bleh luang ngan family atau kwn2 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. waktu ni je lah ada untuk bersama dengan rakan sepejabat...

      Delete
  3. wah laukkk...bukan main..

    meleleh air hidung..huhu :D

    ReplyDelete
  4. WAHHHH mee tu nampak macam sedap jerk! huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. HAMBOI .. SEDAP GILER TU .. KAK MIA .. TUDUNG YG KAK MIA SHOPING TU ACANE ? LEH WATKAN ENTRY SAL TUDUNG TU X ? HIKHIK

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk dedeq.. memang sedap pun. citer tudung ada pada entri selepas ini..

      Delete
  6. Mee goreng nampak mcm sedap je Mia... berapa helai angkat tudung tadi?

    ReplyDelete
  7. kak mia..sedapnya nampak... dulu-dulu norzi selalu ke perhentian bas larkin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo tu sekarang dah dipanggil larkin sentral. yang ni plaza larkin berhadapan dengannya. MARA punya.

      Delete
  8. mmm sedapnya lunch...mmg meleleh ayaq lioq ni..

    ReplyDelete
  9. meriah sungguh..jue xmkn.jue mls..heheeh

    ReplyDelete
  10. sedap..... terus kenyng tgok mknan nie r...

    ReplyDelete
  11. Plaza Larkin? yang ada pejabat MARA tu ek? Lin suka makan kacang pool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah lin.... kak mia kurang minat kacang pool... huhuhu tapi kata diorang sedappp...

      Delete