image Giveaway JS : Teka Teki - Mia Liana

Saturday, 28 January 2012

# Contest

Giveaway JS : Teka Teki


Hmmm... menarik betul Giveaway JS : Teka Teki ni... Mia pun berminat nak join juga... Sesiapa yang nak join bolehlah berikan jawapan ke dalam ruang komen entri penganjur. JemariSuri adalah di antara 12 Blogger Bertuah yang menerima sticker Mialiana.com

Kawan-kawan marilah join ya... cuma perlu cari 5 jawapan kepada soalan yang telah diberikan. Malam ini akan ditutup jam 8.00 malam... Cepat... jangan terlambat...

Jom tengok sebahagian daripada entri JS yang Mia copy & paste. zassss...

Tiba-tiba pulak JS teringin nak buat giveaway sempena birthday party's untuk anakanda JS si MAWAR yang akan disambut pada 28 Januari nanti. Untuk memeriahkan lagi party's JS mengambil kesempatan ini untuk berkongsi kegembiraan dengan rakan-rakan maya JS.

Untuk rakan-rakan yang hendak join mereka hanya perlu menjawap 5 soalan TEKA TEKI  iaitu yang mana jawapannya ada dalam bloglist JS iaitu rakan-rakan maya JS. Senang kan! Tujuannya bukan apa sambil cari jawapan sambil berkenalan dengan rakan-rakan maya JS, boleh!

Syarat Penyertaan mestilah ada kan..
  1. menjadi followers blog JS
  2. jawapan hendaklah dijawap dalam kotak komen di entry ini.
  3. kalau sudi jom la tag rakan-rakan lain supaya lagi ramai penyertaan lagi la meriah kan...
  4. Hadiah bernilai RM50.00 sahaja.


Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 28 Januari 2012 jam 8.00 malam

noted: kalau ramai rakan-rakan JS dapat memberi jawapan yang tepat maka undian akan dibuat bagi mencari seorang pemenang.

Orait untuk itu antara 5 soalan yang perlu dijawap adalah:-
  1. Siapakah nama seorang blogger yang mempunyai kedai makan.
  2. Siapakah nama seorang blogger lelaki yang bertugas sebagai guru.
  3. Siapakah nama seorang blogger  dari Slim River, Perak.
  4. Siapakah nama seorang blogger yang tinggal di luar negeri.
  5. Siapakah nama seorang blogger yang baru habis belajar PHD.
Selamat mencuba dan happy blogging semua...hehe..cari jangan tak cari tau..hihi

p/s: jawab...jangan tak jawab....

4 comments: