image Sticker Mialiana.com Untuk 12 Blogger Bertuah - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 25 January 2012

# Community

Sticker Mialiana.com Untuk 12 Blogger Bertuah


Ingat tak tempohari, Mia ada umumkan 12 orang blogger bertuah dari 4 blog? Klik SINI untuk tengok entri pengumuman itu. Hmmm... namun begitu cuma ada 9 orang blogger sahaja yang emelkan butiran nama, alamat dan no handphone. 

Sedih ni, tak nak sticker Mialiana.com ke? Jangan sampai Mia merajuk ya.... Kalau tak nak, tak mengapa. Nanti Mia bagi pada blogger lain yang berminat....

Jom kita tengok siapa yang sudah emelkan pada Mia. zassss....

Dari blog Kak Pah
  1. Kiz
  2. Blog-Tips-Kurus - sudah emel
Dari blog Mak Dara
  1. Feroz - sudah emel
  2. Jemarisuri - sudah emel
Dari blog IsmailDotCom
  1. Nana BamBam -sudah emel
  2. Tunz -sudah emel
Dari blog Mialiana.com
  1. Filzati Zulkepli - sudah emel
  2. akita 0r atika
  3. WaKiWa - sudah emel
  4. aLeaSaRa
  5. Sharina Abdullah - sudah emel
  6. Azmi Khan - sudah emel

Kepada yang belum emelkan pada Mia, silalah emelkan segera ke eli_liana78@yahoo.com... jangan lambat ya.... Kesian kat kawan-kawan lain yang tak sabar menunggu sticker ini.

10 comments:

  1. Arghhhh... Tidak... Ketinggalan ni.. Apa ni??? Sigh* btw cantik la sticker tu kak mia :)

    ReplyDelete
  2. @Eza Boom Boom :) memang ada pun... hehhehe... simpan untuk aktiviti yang akan datang.... tunggu...

    ReplyDelete
  3. eh!ada yang tak nak ke?meh sini lah..hahaha..

    ReplyDelete
  4. dorang tak nak ke sticker tu? ish ish ish =,= mybe ada yg x perasan kot.

    ReplyDelete
  5. erk..apsal cam xtahu pon..
    nak jugak!!hihi

    ReplyDelete
  6. huhukk..kiz rupanyer....tipa2 hari mama duk tunggu mr posmen..huhuhu....naseb baik mama x gi tunggu kat post office je..hahha

    ReplyDelete
  7. Wahh comelnya sticker tuh ! :D Hee, terima kasih Kak Mia Liana :)

    ReplyDelete
  8. salam alamak sorry morry lambat benar sggh sini,kebykan entri pun buat auto publish je sebab minggu ni busy kena OT.

    terima kasih sgt2 harap sempat lagilah dpt sticker ni...jap saya e-mel ye ^^

    ReplyDelete