image Twitter Mialiana Telah Melebihi 1000 Followers - Mia Liana

Thursday, 12 January 2012

# Blog Matters # Community

Twitter Mialiana Telah Melebihi 1000 Followers


Baru sahaja Mia perasan tadi. Eh! Dah lebih 1000 followers. Rasa macam nak melompat-lompat pun ada. Pertama kalinya, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi follow Mia di twitter. Alhamdulillah, dah mencecah angka 1000 followers. Suka..suka sangat.



Seronok juga kalau selalu online di twitter, macam-macam ragam dan ayat pun ada. Yang penting, kita senang nak berhubung di antara satu sama lain dan tahu perkembangan masing-masing.

p/s: senyum lebar ni, sampai tak tahu nak tulis apa....

6 comments:

  1. wah hebat!! baru follow twitter akak.

    ReplyDelete
  2. @Rozuan Ismail terima kasih ya... akak dah follow rozuan balik...

    ReplyDelete
  3. Mia punya followers dan following seimbang...memang Mia following semua yang follow Mia ye..hebat! Tahniah!

    ReplyDelete
  4. wah.. hebat tu.. kakyong dah jrg2 ade masa nak kerap2 online di twitter.. dulu rajin juga..

    skrg ni kejap2 jer.. timeline laju sgt..

    ReplyDelete
  5. @ummiarissa terima kasih ya.. ooo yang itu jumlah yang mia dah tweet. mia follow 2002 orang. followers mia baru lebih 1000 orang...

    tak semua yang mia follow tu, follow mia balik. follower pula, ada juga yang mia tak sempat nak follow balik...

    ReplyDelete
  6. @kakyong terima kasih ya kak yong. mia pun ikut mood kalau nak online twitter. bila dah follow ramai orang, timeline memang laju semacam...

    ReplyDelete