image Jom Vote Mak Dara Untuk THE WORST BLOG OF THE YEAR - Mia Liana

Monday, 30 January 2012

# Community

Jom Vote Mak Dara Untuk THE WORST BLOG OF THE YEAR

sila klik banner untuk vote

Wahhhh..... hebatnya teman baik Mia ni, blogger Mak Dara. Dalam kesibukan sempat juga join World Bloggers And Social Media Awards 2012 untuk kategori THE WORST BLOG OF THE YEAR. Mia memang tidak dapat join kerana sibuk dengan pengajian semester terakhir di OUM pada masa ini.

klik gambar untuk besarkan

Mia telah pun vote. Nampak gayanya dalam kategori ini ada pesaingan sengit. Mak Dara berada di rank no 2 dan tidak banyak beza dengan rank no 1. Perlukan undian yang banyak untuk terus mara ke hadapan. Masih ada masa ini....


Oleh itu, Mia nak ajak rakan-rakan blogger dan pengunjung di blog ini, sudilah kiranya menyumbang undian / votes kepada teman baik Mia ini. Bukan senang ya, kalau masuk award macam ni. Perlu meraih undi daripada semua orang. Tolong-menolong... tak salahkan? Tunggu apa lagi jom vote Mak Dara dengan klik SINI.

Sokongan anda semua amat diharapkan. Satu undi amat berharga. Undian dibuka sehingga 6 Februari 2012. Sumbangan anda amat dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.

p/s: sayang anda semua ketat-ketat...

9 comments:

  1. mama dah vote..mama pon masuk kategori yg sama..saja je gatai tangan hari tu..huhu
    lau vote tu,,,kategori education dad blog pandu puteri sk kesang tua dan perpustakaan sk kesang tua....skolah mama..vote lah jugak yerk...(tompang pomot kat sini)

    ReplyDelete
  2. All the best mak dara. :) ada rezeki, insyaAllah menang. ^^

    ReplyDelete
  3. hebatnye mak dara..ranking no 2 tue :) chayok2 mak dara! :)

    ReplyDelete
  4. Naper masuk kategori worst? Saje jer ker memang worst?

    ReplyDelete
  5. @tunz wahhh mama...bestnya. insyaAllah kalau sempat nanti mia tolong vote kan...

    ReplyDelete
  6. @emy zulaiha tu la emy.. sayangnya kalau tak dapat rank 1..

    ReplyDelete
  7. @logorithm takdelah macam gitu.. mungkin kategori tu tak banyak persaingan kot....

    ReplyDelete
  8. Tankiuuuuuuuuuuu MIAAAAAAA!!!! sunggu terharuuuuu akak dgn entry mia ni.. reallyyyyyy appreciate it!!! muahhhh sayang miaaaaaaaaaaaa...

    terima kasih juga yg sudi vote utk mak yeeeee sayang korang ketat ketatttt

    ReplyDelete