image Baucar Buku 1Malaysia - Mia Liana

Tuesday, 31 January 2012

# Study Matters

Baucar Buku 1Malaysia

Mia baru sahaja berkesempatan mengambil Baucar Buku 1Malaysia di pejabat OUM Johor pada Ahad lepas. Ada lagi student OUM yang belum ambil baucar ini.

Baucar Buku 1Malaysia yang diterima bernilai RM 200.00. Bestnya, boleh lah Mia beli buku programming untuk subjek Project semester ini. Syukur, alhamdulillah... terima kasih kepada Kerajaan Malaysia yang begitu prihatin terhadap keperluan pelajar.

Bila dibelek, di bahagian belakang baucar ini ada syarat-syarat yang dinyatakan iaitu
  1. Sahlaku baucar ini adalah sehingga 31/03/2012
  2. Baucar ini tidak boleh ditukar dengan wang tunai
  3. Baucar ini tidak boleh ditukarmilik
  4. Baucar ini tidak sah jika tidak ada cop rasmi Sekolah/Kolej/Universiti
  5. Baucar ini adalah hakmilik Kerajaan Malaysia



p/s: jom kita beli buku....

33 comments:

  1. ala .. ruginya x dapat, dah abis skolah .. huhu

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt beli extra buku ..hehe.
    js jugak baru je abis belajar so takde la baucer tu...huhu..

    thanks mia, dh dpt dh srt tu nti esk2 js citer kt blog ye..hehe

    ReplyDelete
  3. siswi xdpt.. :(

    *jum g kedai buku.. akak blnja siswi..hihi.. :)

    ReplyDelete
  4. akak pun dapat? waaa best ni :)

    saya tak beli apa2 buku lagi guna baucer ni. tunggu sem depan la

    ReplyDelete
  5. Zwan dah guna dah.. lani tinggai rm50 je lagi.. HEHE

    ReplyDelete
  6. mnta sekeping..
    nak beli buku gak.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. entry tuk awak :)
    http://www.nizamijam.com/2012/01/top-10-referral-link-bulan-februari.html

    ReplyDelete
  8. siapa2 tak nak baucer ni, silalah sedekahkan pada saya ( :

    ReplyDelete
  9. sy dh gune, tgl RM100 lg voucher tue, hehe.. >_<

    tp kn kak mia.. ade stengah tmpt tue voucher nie leh tukr ngan duit..sy bc kat blog mane ntah.. xaci btul..kn ade rules trang2 kat blkg voucher tue..kn kn?

    ReplyDelete
  10. ahh dyra baru nak pergi amik :(

    ReplyDelete
  11. jom join GA dr sy..
    http://cahayasenyuman.blogspot.com/
    =)

    ReplyDelete
  12. @Rozuan Ismail kak mia pun belum guna juga...belum sempat nak shopping buku..

    ReplyDelete
  13. @jemarisuri memang seronok... ooo ok JS, terima kasih ya..

    ReplyDelete
  14. @cinta siswi uikkk siswi.. huhuhh kak mia tak dapat nak belanja yang ni.. langgar syarat nanti..

    ReplyDelete
  15. @~Filzati Zulkepli~ uikkk zati... kang terlepas pulak tarikh tutup nya...

    ReplyDelete
  16. @Uncle Ardz uikkk tak leh.. nanti langgar pantang di atas tu... huhuhu.

    ReplyDelete
  17. @shahdiana uikkk! pesal tak dapat? semua student dapat la...

    ReplyDelete
  18. @Nizam Ijam terima kasih ya nizam... sweet entri tu dan akak baru sempat nak komen arini...

    ReplyDelete
  19. @Azizan Zolkipli tu la diorang ni, nak simpan2 plak... belanja skit2.. sesiapa yang sudi sedekah pada zizan, sila lah ya...

    ReplyDelete
  20. @Nisa Greennnpandawahh nisa pun dapat juga. hmmmm.. tu la kan? kalau ditukar kepada duit tu dah langgar syarat2 kerajaan... tak baik...

    kak mia pun ada perasan juga. tapi tak ingat blog mana...

    ReplyDelete
  21. baru beli buku semalam guna baucar buku 1malaysia [klik sini] ;) hehehe

    ReplyDelete