image Hadiah Daripada Mak Dara - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 22 January 2012

# Community

Hadiah Daripada Mak Dara

Balik-balik sahaja rumah, hari Jumaat lepas, Mia terus cepat-cepat buka hadiah bersama Suami Mia dan Sofea. 

Bestnya bila buka hadiah yang diberikan oleh Mak Dara. Sehelai T-Shirt Kuala Lumpur International Short Film (KLIS) berwarna hitam. Wahhhhh lawanya. Terima kasih ya Mak Dara, dah lah buat surprise masa birthday Mia tempohari dan bagi hadiah pula. Suka sangat-sangat ni.. Really love it...

Thanks for everything....




p/s: kepada blogger-blogger lain, Mia nak beritahu Mak Dara ada buat Giveaway Fabulous Kuala Lumpur International Short Film (KLIS). Klik SINI untuk join....

12 comments:

  1. hehehe glad you like it Mia..sooo sweettt... Really wish you can come to KLIS.. Takpe insyaallah tahun depan ye...

    ReplyDelete
  2. wahh untunglah dpt present drpd mak dara! :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..akak ni bukan sekolah tigs ke dulu? kalau tak silap la kan..

    ReplyDelete
  4. wah bestnye....ni yang jeles nih...nanati nak terjah segmen mak dara tu...jommmm

    ReplyDelete
  5. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA hehhee terima kasih. insyaAllah tahun depan mungkin boleh join...

    ReplyDelete
  6. @Huda salam kenal juga. memang ex- TIGS dulu..

    ReplyDelete
  7. @tunz jangan jeles2 ya mama... mana tahu ada rezeki nanti kita jumpa ya...

    ReplyDelete