image Today Is My Birthday - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 20 January 2012

# From Me

Today Is My Birthday



Hmmm.... hari ini adalah hari lahir Mia. Tak sangka cepatnya masa berlalu. Happy birthday to me!

Genaplah sudah umur Mia.. + 1 tahun lagi pada hari ini. Terasa macam dah tua pula. Sampai tak tahu nak tulis apa dalam entri ni...  Mia panjatkan rasa syukur pada Illahi kerana masih lagi bernafas sehingga hari ini. Alhamdulillah....  Mia syukur sangat atas apa yang Mia telah kecapi sehingga hari ini. 

Terima kasih tidak terhingga kepada keluarga Mia dan rakan-rakan semua....

p/s: meniti hari mendatang dengan azam dan harapan baru.... wish  me luck!

35 comments:

  1. happy birthday kak mia. semoga ceria2 selalu dgn family tersayang :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday mia.. semuga suksess sentiasa..

    ReplyDelete
  3. Happy Birthdayyyy ! :D Semoga panjang umur dan murah rezeki. Aminn :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah selamat hari lahir,semoga Allah berkati usia sis Mia,murahkan rezeki & sht bersama keluarga tersayang amin.....

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Kak Mia. Moga dirahmati Allah selalu ^^

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir kak mia.....
    semoga bhagia dunia akhirat....
    Amin.....

    ReplyDelete
  7. happy birthday kak mia....semoga sentiasa berada dalam rahmatNya....good luck dalam apa sahaja yg dilakukan :)

    ReplyDelete
  8. wah..selamat hari jadi kak.semoga pjg umo n sht selalu.

    ReplyDelete
  9. happy bday buat kak mia liana
    smga pnjg umur, murah rzki n bhgia slalu di samping family ^^

    ReplyDelete
  10. wah..hepi b'day Kak Mia...
    tanjoubi omedeto~!!

    sy pun bakal umo ade angka 4 gak thn nie..hehe.. >_<

    ReplyDelete
  11. Selamat menyambut ulang tahun kelahiran mialiana ke 34.semoga berbahagia disamping keluarga dan insan2 tersayang dan dikurniakan kesihatan yang sempurna untuk terus bersyukur dan mendekatkan diri padaNya...semoga ukhwah kita berkekalan

    ReplyDelete
  12. salam.
    dear, May Allah bless u n family.

    *tak sangka, kita same la...
    jom dating? (>.<)

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir kak mia.semoga sukses selalu
    *caya la kak mia tulis jelas2 umur kat entry ni,jarang2 blogger nak bgtau umur sebenar mereka lagi2 kalau dah 30-an,tapi kak mia ok je.caya la!

    p/s:34 belum tua lagi la.heee

    ReplyDelete
  14. bday kak mia..

    semoga panjangkan umur dan murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  15. Happy birthday ! The best is yet to come..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, Selamat Hari Lahir, Mia. Semoga berbahagia sentiasa bersama keluarga yg tersayang...:D

    ReplyDelete
  17. hepy besday kak mia, smoga murh rzki n pnjg umur amin :)

    ReplyDelete
  18. Happy birthday belated, may u have a blessed 1...

    ReplyDelete
  19. Salam..
    Happy Birthday to you dear..wahh..kita beza setahun lah ya..kena panggil akak lah ni kat Mia ya...
    Happy Birthday to you and happy Anniversary to me..

    ReplyDelete
  20. Happy birthday kak mia....
    Semoga panjang umo... dimurahkan rezeki...
    Berbahagia bersama dengan keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  21. happy birthday..:D semoga dimurahkan rezeki dan bahagia bersama family tercinta..:D

    ReplyDelete
  22. ♪♫♪[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅] [̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♪♫♪
    Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true

    ReplyDelete
  23. alamak...hepi beday kak mia.. xsgka da 34 da ea umur akk.. nmpak mcm budak2 lg.hehehe.. papepom hepy beday akk, moga perjalanan akk dalam menempuhi dugaan harian akan dipermudahkan olehNya.aminn..

    ReplyDelete
  24. ap b'day...smg d pnjgkn umur & d murahkn rzki...amin...
    (^_^)

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir....semoga murah rezeki.=)

    ReplyDelete
  26. adeiii tak prasan bufday sis smlam.. adeii sowi sowi.. slamat hari lahir moga pnjang umur dan dimurahkan rzeki :)

    ReplyDelete
  27. happy bday kak miaa. semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir kak...moga hidup sentiasa dirahmati dan diberkati Allah

    ReplyDelete
  29. kak mia..epi bufday..dari:

    http://alisyamukhlisa9.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. happy befday kak mia..
    semoga success dalam hidup^^

    ReplyDelete
  31. happy birthday kak mia!

    may allah bless u always...

    ReplyDelete