image Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012 - Mia Liana

Thursday, 26 January 2012

# Contest

Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012


Wahhh... dah kecoh di sana sini, di facebook, di twitter dan di blog. Ramai blogger yang join Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012 meminta sokongan padu daripada rakan-rakan untuk mendapatkan undi (votes).

Macam-macam kategori yang dipertandingkan. Boleh calonkan orang lain atau pun diri sendiri. Pencalonan akan diterima sehingga 31 Januari 2012 dan sesi mengundi (voting session) dibuka sehingga 6 Februari 2012.

Kepada yang berminat boleh lah masuk pencalonan ini dan pilihlah kategori yang bersesuaian dengan blog. Kepada yang suka mengundi, bolehlah mengundi dengan register terlebih dahulu dan undilah blogger yang diminati.

Mia memang tidak dapat join award ini, memandangkan semester ini adalah semester terakhir pengajian Mia di OUM. Memang kena concentrate betul-betul. Cuma boleh update blog dan blogwalking sahaja.

Setakat ini Mia dah vote http://www.eqbalzack.com dan http://puanbee.com. Good luck ya...





Facebook Eqbal Zack atau boleh lihat di entri Kami Vote eqbalzack.com



p/s : selalu support rakan-rakan blogger....

14 comments:

  1. lambat lagi la muja boleh join,, uwaaaaa!!!! :P

    ReplyDelete
  2. terima kasih mia , siap buat entri tu .. lebiu lah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Terima kasih tidak terhingga kerana memberi sokongan pada blog kawan2 yang bertanding...

    ReplyDelete
  4. hehehehe akak pun ada join jugak dalam kategori THE WORST BLOGGER OF THE YEAR hehehe

    ReplyDelete
  5. @eintan nurfuzie tu la.. memang tak dapat nak join... huhuh....

    ReplyDelete
  6. @caliph shuriken terima kasih ya caliph sudi wish pada mereka yang bertanding...

    ReplyDelete