image Contest Blog Paling Ceria + Cute - Mia Liana

Friday, 27 January 2012

# Contest

Contest Blog Paling Ceria + Cute


Terasa macam best dan suka join contest dan segmen sana sini. Suka nak meriahkan dan support blogger lain.  Contest ini dianjurkan oleh Hana. Comel je blog dia.

Untuk contest yang kiut miut ni, Mia nak tag Budak Kampung, Ella dan Nisa. Kalau sempat buat la ya...

Syarat - syarat penyertaan :
  1. Follow blog Hana ( wajib ~ untuk mengetahui perkembangannya )
  2. Buat satu entry ringkas pasal contest nih
  3. Letak banner di atas dalam entry korang
  4. Letak link penyertaan korang dalam comment box
  5. Tag minimum 3 orang blogger lain ( Tak Wajib )
  6. Tarikh tutup penyertaan 1 March 2012
Hadiah ?

Tempat pertama --- > 
Top up RM 15 ( Celcom , Maxis & Digi ) & Promote blog korang selama sebulan 

Tempat kedua --- > 
Top up RM 10 ( Celcom , Maxis & Digi ) & Promote blog korang selama seminggu

* Contest nih akan dimansuhkan jika penyertaan kurang dari 10 orang  
* Keputusan akan diketahui seminggu setelah tarikh tutup

p/s: kepada sesiapa yang berminat nak join, sila klik banner di atas ya...

7 comments:

  1. rasanya dah join kot hehehe nak ushar balik...

    ReplyDelete
  2. thanks kak mia coz sudi tag sy...
    leh aa sy join, coz sy dh free dh now, ngehehehe.. XP

    ReplyDelete
  3. thanks kak mia tag, wlupun blog ella xlah s'cute' mana.. kjap lagi ella join k :) hehe

    ReplyDelete
  4. @Nisa Greennnpanda sama2 nisa... bestnya nisaa dah abis. akak skit lagi nak abis..

    ReplyDelete
  5. salam..
    datang dari segmen yg same.. goodluck dear =.=

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/contest-blog-paling-ceria-cute.html

    ReplyDelete