image Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh - Mia Liana

Saturday, 14 January 2012

# Contest

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


Untuk Giveaway ini, Mia telah di tag oleh 2 blogger iaitu Miss Atie dan Nur Atira. Terima kasih ya sudi tag Mia, ingat juga kat Mia. Penganjur Giveaway ini ialah Cik Nemo. Masih sempat lagi. Tarikh tutupnya pada 16 Januari 2012.

Syarat-syaratnya :
  1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
  2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh
  3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
  4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
  5. URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

Inilah hadiahnya...


Hmmmm.... seterusnya Mia nak tag Zilla, Nadiya dan Cik Teddy. Kepada sesiapa yang berminat boleh lah join dengan klik banner di atas ya....

4 comments:

  1. hee..trime kaseh tag ci..ingt ye kak liana kt cik..hehe cik akn usahakan utk join ^_^

    ReplyDelete
  2. ehem,...bru nk join..cancel lah...LADIES ONLY..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. TERIMAKASIH SEBAB TAGGED :)


    SAYA DAH BUAT :)

    http://fairycadbury.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html


    SEMOGA AKAK MENANG JUGAKKK :)

    ReplyDelete