image Sesi Blogwalking dan Follow Blog (1) - Mia Liana

Wednesday, 25 January 2012

# Community

Sesi Blogwalking dan Follow Blog (1)


Malam tadi, tiba-tiba sahaja Mia tergerak hati nak post kan status seperti gambar di atas di dalam group Kelab Blogger. Alhamdulillah, ada juga blogger yang tinggal URL blog untuk Mia terjah, blogwalking dan follow blog. 

Mana yang belum di follow akan di follow. Mana yang belum di like FB page akan di like. Tentu suka, kan?

Jom kita tengok siapa yang kena....
  1. http://cikmeinasayangs.blogspot.com
  2. http://faizhilmiazhari.blogspot.com
  3. http://ceritacintasedih.blogspot.com
  4. http://aidil92.blogspot.com
  5. http://cikgufaizcute.blogspot.com
  6. http://erynnadia.blogspot.com
  7. http://harrazdani.blogspot.com
  8. http://akusijebat.blogspot.com
  9. http://keringusi.blogspot.com
  10. http://smallgirlwithbigpinkumbrella-dila.blogspot.com
  11. http://aisyahhumaira99.blogspot.com
  12. http://kuahdalca.blogspot.com
  13. http://wafaawla.blogspot.com
  14. http://akuadriana.blogspot.com
  15. http://kesahcheguskola.blogspot.com
  16. http://thankz2you.blogspot.com
  17. http://rajabeom.blogspot.com
  18. http://cahayakemuliaan-gurlz.blogspot.com
  19. http://diarijejakahangat.blogspot.com
  20. http://nurynapurplelicious.blogspot.com
  21. http://haslida-bakri.blogspot.com
  22. http://akuadriana.blogspot.com
  23. http://farsha-beauty.blogspot.com
  24. http://zularif97.blogspot.com
  25. http://sayaiylia.blogspot.com
  26. http://myraoomyra.blogspot.com
  27. http://liyanabtabdrahman-anabanana.blogspot.com
  28. http://speaknowxx.blogspot.com
  29. http://hikayatsyabab.blogspot.com
  30. http://shineofalera.blogspot.com
  31. http://hidup-adynn.blogspot.com
  32. http://zularif97.blogspot.com
  33. http://hafizahishak94.blogspot.com
  34. http://chentasokadoka.blogspot.com
  35. http://qissypinkydinky.blogspot.com
  36. http://rzaal1306.blogspot.com
  37. http://secretariousniyschascha.blogspot.com
  38. http://ekinsmile.blogspot.com
Kiranya ini sesi suai kenal dengan blogger-blogger lain. Tak kisahlah kalau diorang tak terjah Mia balik, pun tak mengapa. Yang penting kita enjoy dan dapat baca entri mereka.

p/s: kena pandai ambil mood sebelum start study malam tadi....

9 comments:

  1. kongsi link...boleh ezzu terjah mereka jgak nie...

    ReplyDelete
  2. @ezzu terjah.. jangan tak terjah... ni semua bloger2 yang aktif...

    ReplyDelete
  3. suke terjah blog aktif, sebab diorang terjah kite balik.. :)

    ReplyDelete
  4. rajennye... kite skrg bz dgn final sem la.. susah nk bw sgt.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. nak tolong terjah sama...baguslah Mia...suka share semuanya...

    ReplyDelete
  6. hehe.blog saya pun tersenarai sekali yea ? terima kasih :)

    ReplyDelete