image GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET - Mia Liana

Friday, 27 January 2012

# Contest

GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET



Untuk join giveaway ini, Mia telah di tag oleh Masz. Terima kasih ya... ingat juga kat Kak Mia ni. Terus cepat-cepat buat entri ni.  Seronoknya, dapat kenal dengan blogger-blogger lain di sana tu. 

Nak beritahu ni, ada lagi segmen /contest / giveaway yang masih dalam waiting list Mia. Yang penting kita enjoy dan sporting....

Tanpa berlengah lagi Mia nak tag Syieda, Normi dan Mashita untuk menyambung riwayat contest ini kepada blogger lain. Tag aja... kalau tak dapat buat pun tak mengapa...

Syarat penyertaan giveway :

  1. Buat satu entry yang bertajuk "GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET"
  2. Letak banner diatas dan linkkan sekali ke page blogshop kami
  3. Follow blog dan like page Nouveau Closet
  4. Tag 3 orang rakan blogger (pastikan diorang tau ea ^_^)
  5. Kemudian, linkkan entry tersebut di bahagian komen entry ini. Letakkan Id follower dan Id facebook
  6. Syarat penyertaan bermula hari ini 24 Jan 2012 sehingga 12 Feb 2012


Hadiah-hadiahnya ialah :

Tempat pertama 
1. Sehelai tshirt brand SEED
2. Beg sponsor by Nouveau Closet

Tempat kedua
1. Sehelai tshirt brand SEED
2. Sehelai Tudung Ekpress Ella ST by Nouveau Closet

Tempat ketiga
1. Sehelai tshirt brand SEED

p/s: marilah cuba giveaway ini ya... sila klik banner di atas untuk join.... 

2 comments: