image Cenderahati Sticker Mialiana.com Untuk 12 Blogger Bertuah - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 21 January 2012

# Community

Cenderahati Sticker Mialiana.com Untuk 12 Blogger Bertuah


Alhamdulillah, Mia rasa syukur sangat. Ramainya blogger yang wish birthday pada Mia semalam. Sukanya Mia. Terima kasih tidak terhingga ya... tidak terbalas rasanya komen-komen yang diberikan. Senyum panjang lebar ni....


Kalau boleh.. nak bagi kepada semua yang wish Mia semalam tetapi cuma hanya ada 12 blogger sahaja yang akan menerima sticker Mialiana.com. Mia telah pun kenalpasti 2 orang blogger dari blog Kak Pah,  2 orang blogger dari blog Mak Dara dan  2 orang blogger dari blog IsmailDotCom selebihnya 6 orang blogger dari blog Mialiana.com.

Sebelum itu, jom kita layan dulu gambar-gambar berposing Band D'Adza dengan sticker Mialiana.com ini.... 




Seterusnya, Mia nak umumkan 12 Blogger Bertuah yang akan menerima sticker Mialiana.com ialah..

Dari blog Kak Pah
  1. Kiz
  2. Blog-Tips-Kurus
Dari blog Mak Dara
Dari blog IsmailDotCom
  1. Nana BamBam
  2. Tunz
Dari blog Mialiana.com
Tahniah diucapkan kepada 12 blogger yang bertuah ini, diharap anda semua dapat emelkan nama penuh, alamat dan no handphone ke eli_liana78@yahoo.com bagi tujuan penghantaran.

Mia nak tanya ni... suka tak dapat sticker Mialiana.com? Walaupun simple, harap ianya dapat mengeratkan hubungan kita sesama blogger... 

25 comments:

  1. tahniah kpd yg dapat sticker tu... bertuah rasanya..

    ReplyDelete
  2. weee... yeyy.. dapat sticker :)
    hik hik hik.. mekacehh

    ReplyDelete
  3. Wahhhh seronoknyaaaa!!! Untungnyer untungnye untungnyerrrr. Owh happy birthday!!! Sowy lambat wish. Didn't know it was ur bigday. Tp apa pown have a great head start of the year okayyyy :D hugssssss

    ReplyDelete
  4. untungnye sape dpt. btw, happy belated birthday! :D

    ReplyDelete
  5. thankyou kak mia. wah tak sangka menang ni. mcm mimpi. oh happy belated birthday utk akak :)

    ReplyDelete
  6. Wah..terima kasih kakkkk..
    nana dah hantar email kat akak mia..

    nana dah dapat nanti nana buat entry k..ngeeeee.. :P

    tq a lot's..luv u :P

    ReplyDelete
  7. Suka3.....
    terima kasih kak mia utk cenderahati nie.....

    sy akan simpan wat kenangan......

    ReplyDelete
  8. wow... bestnyer...apa pun hepi besday belated...

    ReplyDelete
  9. terima kasih Mia.. sayang Mia ketat2..hehe

    ReplyDelete
  10. terima kasih mia dgn sticker tu wp lum dpt lg....tak sangka pulak terpilih..cam was2 pun ada kot2 mia tersilap orang..hehe..

    ReplyDelete
  11. wah cantiknya. thanks kak mia :)
    nanti sharina email kat kak mia eh ^^

    ReplyDelete
  12. wah..cantiknye sticker tue kak mia..

    congrats to Azmi-kun & bloggers lain.. ^_^

    ReplyDelete
  13. wah!!! tokojut mak pepagi nih..hepiinya...hadiah kongsi pacai nih..tQ mia!!!! sayang mia ketat melekat2..huhu..sayang u all jugak!!

    ReplyDelete
  14. memang cantik sticker tu. Special edition ek?? hihi.

    Tahniah untuk siapa yang dapat :)

    ReplyDelete
  15. terima kasih semua... sticker ni memang special punya...

    kepada blogger yang belum emelkan butiran peribadi, sila berbuat demikian ya... mia bercadang nak poskan selepas raya cina...

    ReplyDelete
  16. cantiknya sticker tu...saya tak on9 2 hari..terlepas dah..huhu..anyway...epi belated birthday buat kak mia...

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada mereka yg bertuah..

    ReplyDelete
  18. mekacih ye 'twin'. rejeki yg cute ni.. sori baru online hari ni. huhu!

    *kena pecah kaca pecah gelas kah??
    (>.<)

    ReplyDelete
  19. kak miaaaaaaaaaaaa.............time kaseh banyak2 krn memilih saye..hehehe. nti saye email yek. :))

    ReplyDelete
  20. hepi belated bday mia ;) sori lmbt wish coz mmg x tau pun bday mia bl :p hehehe.... lg pun 4 hari 0ffline coz cuti² Malaysia bsama famili :D btw, ari nie bday mak d0d0l :)) hehehe....

    ReplyDelete
  21. owh nak wish jugalah happy belated birthday...semoga murah rzki,diberkati usia & dipermudahkan urusan amin...


    wah suka sgt saya dpt sticker tu nanti.dah e-mel tau!1!

    ReplyDelete
  22. slm jumaat yg indah sis mialiana.trm ksh ye saya dh dpt sticker yg comel tu.ini entri khas utk sis :)

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2012/02/cenderahati-sticker-mialianacom-untuk.html

    ReplyDelete