image Lambat Update Blog - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 8 July 2013

# From Me # Work Matters

Lambat Update Blog


Tentu tertunggu kan... Kenapalah Mia ini tidak update blog lagi sehinggalah waktu tengahari. Sebenarnya Mia nak bagi ruang pada Giveaway 10K Followers Mialiana.com. Alhamdulillah, dah ramai betul yang join.

Lagipun Mia hari ini menghadiri mesyuarat di Putrajaya. Memang agak sibuk sedikit. Ada tugas yang harus diselesaikan di sini. Petang barulah selesai.

Terima kasih ya... sudi jengah blog Mia dan jemputlah join GA Mia, klik SINI untuk join... mana tahu anda ada tuah.

mood sibuk..

38 comments:

  1. sama2lah kita sibuk Kak Mia... hu hu hu... Farah pun hari ni busy...masih belum berkesempatan lagi join GA tu...

    ReplyDelete
  2. Bagus betol kak mia ni..walau sibuk, tetap update blog.

    ReplyDelete
  3. Nanti nak join jugaklah GA kak Mia ;D hee

    ReplyDelete
  4. Salam buat Mia...kak Ummi lagi la lmbt nk update blog pntun, sbb commitment tuk family kena dahulukan...apapyn Mia adalah blogger yg paling Kak Ummi minat, hope nj join jgk...insyaAllah...jom g blog kak Ummi pulak ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ya kak ummi... terima kasih sudi support mia..

      Delete
  5. saya pun sibuk MIA, sibuk tengok nak order KFC dan pizza sebelum sambut ramadhan, bos belanja kita kena keluar beli....hehe

    ReplyDelete
  6. Kak Mia mmg seorang blogger tegar.. Cayalah! ;D

    ReplyDelete
  7. sama la mia... dua tiga hari nie agak sebuk... :-)

    ReplyDelete
  8. terbaiklah kak mia...

    ReplyDelete
  9. insyaAllah, nanti kalau ada kesempatan join GA kak mia..

    ReplyDelete
  10. Biasalah... bila bekerjaya ni, mmg bizi memanjang je lah!

    ReplyDelete
  11. Memang kagum dgn Mia. Walaupun sibuk, tetap update blog..

    ReplyDelete
  12. lappy lama sy tu mcm ada problem jaa skrg ni.. lagi laa ke laut mood nk update blog, erkk...

    ReplyDelete