Tuesday, January 10, 2012

Mia Di Dalam Propektus Open University Malaysia (OUM) 2012


Inilah berita gembira kedua yang Mia terima dalam tahun 2012 ini. Mia ada di dalam mukasurat 14 Propektus OUM 2012 di ruangan "What Learners Say". Ada 4 pelajar kesemuanya dan Mia adalah pelajar yang ke 2. Bayangkan, Mia boleh terpilih antara begitu ramai pelajar-pelajar OUM di seluruh Malaysia. Siapa sangka...

Tentulah suka sangat-sangat.. Senyum sampai tak tahu nak cakap apa... sebab ianya mengandungi semua kursus yang ditawarkan oleh OUM beserta syarat-syarat kelayakan kemasukan untuk pelajar baru. Profail dan overview lengkap tentang OUM untuk tahun 2012.

Terharu dan sangat tersentuh dengan penghargaan yang begitu besar maknanya buat Mia. Terima kasih sekali lagi OUM.





p/s : klik pada gambar untuk besarkan...

13 comments:

  1. kalo blogger model boleh berbangga masuk majalah, kak mia boleh berbangga masuk prospektus uni. boleh jd role model utk adik2 continue study :)

    ReplyDelete
  2. wow.. tahniah..
    dah jadi public figure nih..

    ReplyDelete
  3. tahniah kak mia..
    boleh jadi pembakar semangat untuk student lain ;DD

    ReplyDelete
  4. wah....tahniah mia..mama tunz tumpang gembira....gegirl power1!!huhu

    ReplyDelete
  5. kak mia, camna nak background cantik cam ni??bleh bagi website dia tak???

    ReplyDelete
  6. tahniah akak :)
    akak tolong lah saya nak lonjakkan rating blog saye tu. akak koin laa bloglist saye ni. first time taw buat. kitekan johor blogger heee

    Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.