image Hadiah Gloria Jean's Coffees Malaysia Dah Sampai - Mia Liana

Thursday, 25 July 2013

# Contest

Hadiah Gloria Jean's Coffees Malaysia Dah Sampai

Sukanya Mia...apabila semalam petang sebelum berbuka puasa Mia terima bungkusan GDEX. Memang lama sangat menanti ni. Terus cepat-cepat buka bungkusan ini.

Alhamdulillah sampai juga hadiah Gloria Jean's Coffees Malaysia ke tangan Mia. Terima kasih ya....

Jom tengok hadiahnya...




Hadiah berupa Draw It Yourself Travel Mug yang sangat cute beserta set pensil warna. Paling terharu sekali apabila ada kata-kata madah Mia untuk contest dicetak dengan kreatif dan tertera pada mug ini. Syukur sangat-sangat...

mood suka + senyum sakan....

Entri yang berkaitan :

48 comments:

  1. bestnya kak mia dpt nie..salam ramadhan kak mia...salam pagi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu la.. sweet sangat. tak sampai hati nak guna..

      Delete
  3. terbaek.. hehe.. rase2 dah lame kan contest ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah lama paly... cuma hadiahnya je yang lambat dihantar..

      Delete
  4. Dapat mug aje , kopinya ....tak dapat ker ?

    ReplyDelete
  5. perghhhh..tahniah kak mia....
    sentap r adie.....cantek tu....haha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. oo.. rajin2 kan lah diri tu.. join segmen ke.. GA ke.. contest ke..

      Delete
  7. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  8. wah... tahniah sis
    tahun ni tahun bertuah
    byk sis dapat hadiah kan
    kalau x nak , boleh pos kat momoy tau
    hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sis moy... rasanya banyak juga tahun ni.. ;)

      Delete
  9. Tak sia sia bermadah bagai ye Mia...hehe

    ReplyDelete