image Bincang Malam Bloggers Di Wangsa Walk - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 22 May 2013

# Community

Bincang Malam Bloggers Di Wangsa Walk

Akhirnya... Bertemu juga Mia blogger famous amous Bro Framestone dan isterinya dalam sesi bincang malam dengan Mak Dara dan Mak Lady (mak kepada blogger Elia) untuk aktiviti-aktiviti meroyan malam ini di Wangsa Walk. Hangat... Panas...

Kalau semalam Mia meroyan dengan Mak Dara. Malam ini pula bertambah lagi 2 orang blogger.

Jom tengok...










happy dan meriah....

posted from Bloggeroid

45 comments:

  1. Huawww, x ajak . Dekat jer pun ngan umah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala... Sorry sangat2... Kak Mia tak ingat. Nanti kita jumpa lagi ekkk...

      Delete
  2. bile la dapat jumpe ngan blogger, hehe

    ReplyDelete
  3. Seronoknya.. Kalau Mieza still tinggal kat KL, boleh gak join.. Dekat je tu Wangsa Walk dengan rumah sewa lama.. Huhu~~

    ReplyDelete
  4. fuyohh, bestnye klu dpt gathering blogger ramai2. teringin nak dgr pengalaman dan boleh tambah kenalan :)

    ReplyDelete
  5. Pergh...bergeBang dengan bloggers hebat...it is great...

    ReplyDelete
  6. masih x kesempatan nak jumpa Mia :)

    ReplyDelete
  7. wow bestnya ramai2 berkumpul... :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya dapat berkumpul,jumpa blogger otai lagi..

    ReplyDelete
  9. Memang best kan kalau dapat jumpa ramai blogger =D

    ReplyDelete
  10. yeayyyyy mesyuarat tingkap paling meroyan hehe.. Macam macam aktiviti dan perbincangan dapat dibuat dalam masa sejam kat sana.. Harap harap projek kita berjalan lancar dan dipermudahkan Insyaa allah...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Dpt jumpa lg dgn bloggers yg super duper ni.. Mia n bro..thankz for sharing the moment [[:)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...wah seronoknya dpt berjumpa...:)

    ReplyDelete
  13. seronoknye berkumpul dengan blogger hebat nie

    ReplyDelete
  14. JUmpa rakan-rakan blogger, tentu best.
    Bilalah akak dapat jumpa Mia..

    ReplyDelete