image Talking Panda - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 24 May 2013

# Entertainment Matters # Family Matters

Talking Panda

Selain daripada game android Tom Loves Angela, Sofea juga turut suka main game Talking Panda.




Boleh tiru gaya cakap Sofea. Nanti mulalah Sofea buat bunyi pelik-pelik. Selepas itu, bila dengar sahaja suara panda yang ikut cakap Sofea. Mulalah Sofea ketawa dan panggil Mia untuk dengar sama.

Sofea paling suka ikut gerak joget ala-ala panda bila klik pada butang muzik. Bila nampak Mia cuba nak ambil gambar atau rakam video, Sofea tidak mahu.

Sayang betul Sofea kat game panda dia ni...

Sesuai untuk umur Sofea..

posted from Bloggeroid

27 comments:

  1. ahhahaa... xD byknyer games mnrik skrg.. ketinggalan :DD hek3

    ReplyDelete
  2. semua games dalam phone Hana dah delete dah.. hehe.. sebab tak main2 :)

    ReplyDelete
  3. wah...ade jugak games nie...ingat talking tom jerk..hehe

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok sofea nyanyi lagi gwiyomi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu tak sempat. sofea buat gwiyomi secara spontan sambil nyanyi...

      Delete
  5. alololo..mesti comel sofea buat kan.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...hehehhee comelnya tengok...:)

    ReplyDelete
  7. Hahaha..mesti comey jer suara Sofea kan Mia..;p

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. memang best nor... kita ni pun syok juga bila main..

      Delete
  9. ooh nak kena try jugak ni nanti....tapi nak test kena tgu line clear dulu lah...kalau tak nanti org kata buang tebiat pulak...haha

    ReplyDelete
  10. talking panda. sofea budak2 kecik yg buat ni comfem comel. kalau kita buat alamatnya... kahkahkah la jawabnye kak

    ReplyDelete
  11. Ada ke? hehe...tak tau pulak OKje...anak2 okje mesti tahu game ni!

    ReplyDelete
  12. Comel je kalau budak2 yang main ni..

    ReplyDelete