image Jadual Kursus Transfer Of Knowledge Website Development - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 9 May 2013

# Work Matters

Jadual Kursus Transfer Of Knowledge Website Development



Tengahari tadi baru dapat emel dari EPU tentang Jadual Latihan Transfer Of Knowledge untuk bulan Mei sehingga Julai 2013.

Lokasi latihan di tempat yang sama iaitu di Skali Web Services, Menara Sentul, Kuala Lumpur.


Dah boleh rancang aktiviti sampingan waktu malam. Mungkin shopping mana-mana yang patut. Tak lama lagi dah nak puasa.

belajar semua tentang web development...
Published with Blogger-droid v2.0.10

42 comments:

  1. bes dapat blajar bnde2 cam ni, nak jugak try, skrg ni duk blajar mlalui internet jer, hooho

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun selalau belajar dari internet. bila dah ada cikgu ni senanglah. boleh contact kalau ada masalah.

      Delete
  2. yeayyyy! kak mia nak datang sini...ada rezeki boleh jumpa kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh farah.. pilih kursus yang 2-3 hari. kak mia selalu datang sehari sebelum. so boleh lah jumpa malam esoknya...

      Delete
  3. wah..padat betul jadual kak mia kan...penat kan kak..
    nak jumpa jugak...hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga kalau nak jumpa. tapi sebelah malam la... nanti roger2 ya.

      Delete
  4. terbaik la...nanti boleh la share apa2 ilmu yg patut..:)

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat pegi kursus2 macam ni.. Boleh upgrade ilmu pengetahuan dalam bidang perkomputeran.. =)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya....semua topik2 menarik tu....

    ReplyDelete
  7. Wahh.. bestnya.. nnt kakmia kongsikan yer.. :)

    ReplyDelete
  8. jadual penuh sehingga nak masuk bulan puasa...nanti boleh share MIA.....

    ReplyDelete
  9. oh yeah... nnt kita jumpe kat sana.. kat sana..

    ReplyDelete
  10. wah best tue sambil kursus smbil cuci mata

    ReplyDelete
  11. dh lama sy tinggal keje2 web dev ni, huh...

    ReplyDelete
  12. Wah mia asyik naik KL je....tak merajuk ke abg yg ditinggal!

    ReplyDelete
  13. padatnya jadual kak Mia.. kagum dengan kak Mia sebab pandai uruskan masa antara kerjaya, blog dan keluarga.. :)

    ReplyDelete