image Calon Protege Kedua Mialiana.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 7 May 2013

# Diari Mentor

Calon Protege Kedua Mialiana.com


Rasanya Mia patut umumkan 3 blog yang berjaya mencuit hati Mia. Dalam tempoh sebulan ini Mia dan Eraz akan membuat penilaian berdasarkan kriteria yang ditetapkan sebelum sesi didikan protege kedua bermula pada bulan Jun nanti.

Begitu sukar untuk buat keputusan. Mungkin akan ada tugasan yang harus dilaksanakan oleh calon. Itupun sekiranya calon sudi menjadi protege kedua Mia. Sekiranya tugasan tidak dilaksanakan, bermaksud calon tidak sudi untuk menjadi protege Mia.

Calon-calonnya ialah..


Farah


Paly


Mama Maszull

tahniah kepada 3 orang blogger di atas....
Published with Blogger-droid v2.0.10

69 comments:

  1. paly tersenarai? hoho.. segan la plak sb baru lagi dalam blogging :)

    # feed blog kak mia pun bermasalah sb entri ni tak kuar dalam reading list paly atau feed bloglist.. feed blog paly pun ade masalah gak.. try kak mia cek

    ReplyDelete
  2. tahniah paly,mama n kak farah.Siapa yang akan tepilih tu yer...

    ReplyDelete
  3. thniah yg tplih.. untung tau! grab the chance bguru dgn beLogger AWESOME! ^^

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada blogger yang terpilih... :)

    ReplyDelete
  5. tahnian buat ketiga-tiga blogger,,.:) jelous..

    ReplyDelete
  6. tahniah..semoga blog mereka akan berjaya seperti protege Mia sebelum ini..

    ReplyDelete
  7. wah tahniah kpd mereka....sy rasa ok jugak kalau ambil ketiga2 sekali tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk.... takleh nak fokus nanti. seorang cukuplah...

      Delete
  8. erkss... saya ada jugak? tiba2 tersipu2 malu di sini... ^_^... terima kasih kak mia...segan saya...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd protege yg terpilih! Semoga kalian akan menjadi blogger yg disegani dan berjaya. Belajar rajin2 ye...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum mia...alamak malu nyer mama pun terpilih juga ke mcm x caya jer ni...hehehhee mekacih mia...:)

    ReplyDelete
  11. tuuu diaaa...yg hbs femes dah tu...tahniah! :)

    ReplyDelete
  12. wah tahniah :) bestnya siapa yang menang tu

    ReplyDelete
  13. Wah! Ada protege rupanya Mia ni.. Bertuah sapa yang tersenarai & bakal terpilih tu.. =)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua yang terpilih :)

    ReplyDelete
  15. wah bertuahnya siapa yang terlipih... bila agaknya giliran deno.. hihi^^

    ReplyDelete
  16. bru dpt tau entry ni..tgh memahami dri awal..hahah

    ReplyDelete
  17. Wah, bertuahnya mereka bertiga!
    Tahniah ya!!

    ReplyDelete