image Tawaran Giveaway Sponsor Bernilai RM 25,000 - Mia Liana

Monday, 22 July 2013

# Blog Matters

Tawaran Giveaway Sponsor Bernilai RM 25,000

Agak terkejut Mia terima emel ini. Macam tidak percaya pun ada juga. Mia baru sahaja selesai menganjurkan Giveaway 10K Followers.

klik pada gambar untuk besarkan

Dah baca? Macam mana? Setuju ke tidak ni? Mia dah balas emel ini dan minta butiran lengkap mengenainya. Sedang dalam pertimbangan Mia.

Mia nak minta tolong pengunjung dari kalangan bloggers bantu Mia untuk buat keputusan ini sama ada patut atau tidak Mia buat giveaway ini yang menawarkan voucher bernilai RM 25,000 untuk 100 blogger. Maklumbalas dari anda semua amat Mia hargai.

rezeki untuk pengunjung blog ini...

posted from Bloggeroid

58 comments:

  1. woaa terbaik la kak mia.
    rezeki blogger akk and blogger yang lain ^^

    ReplyDelete
  2. tgk dulu btran lngkapnya.. klu k.mia rsa boleh, go on jer! ktorang beLoggers akn sntiasa support k.mia! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la fakhrul... tengah dulu terms of reference dulu...

      Delete
  3. SUPERPOWER .. WOW .. TAPI AKAK KENE HATI2 TAU :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la risau juga ni... tawaran yang terlalu tinggi. sukar utuk percaya... huhuhu..

      Delete
  4. waa. congrats kak mia. rezeki tu. kalau kak mia rase elok, elok la bg kami jugak. mihmih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks annyss... risau juga kot2 ada problem nanti, boleh terjejas reputasi blog ni... huhuhu...

      Delete
  5. Perlukan perbincangan face to face kak mia...

    nowday banyak penipu so kena hati2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. company ni kat kuala lumpur... terima kasih atas peringatan ini ya azmi. ok. noted.

      Delete
    2. btol jgk tu.. mane la tau kan.. tak salah amik langkah berjaga2 :)

      Delete
  6. lebih baik call or face to face untuk confirmation n deal betul betul ,kemungkinan boleh berlaku.. takut giveway dah berlansung takut tak jadi ,sebab acik penah kena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo thanks ya acik sudi respon... sebab itu kak mia tanya, 100 blogger bukannya sikit...

      Delete
  7. klau bagus n company tu btul2 bgus, knape nk tolak..ambil jee k.mia hehe..hehe!!

    ReplyDelete
  8. Tak ade pengalaman, tapi melihat ini, rasanya macam terlalu besar utk Mia handle sendirian, mungkin tidak terkawal nanti. Apa pun, terpulang pada anda, jgn melihat pd skala dan nilai...tapi kepada kemampuan. Kalau berjaya...ianya amat berbaloi tapi kalau tidak, besar risikonya.

    Comfirmatian spt yg Acik sarankan itu adalah penting, zaman ini perlu berhati2. Busuk nama sukar untuk di perbaiki dan mendapat kepercayaan semula. Teruskan mendapat pendapat dr mereka yg lebih berpengalaman.

    ReplyDelete
  9. check betul2 terms dye, pastu tanye pendapat org yg lebih arif.. ^_^ gambatte!!

    ReplyDelete
  10. SALAM KAK MIA... TERKEJUT SAYA DENGAN TAWARAN YANG BERNILAI TINGGI GITU. FIKIRLAH YANG TERBAIK, EDISI SIASAT BETUL2.... DIK SOKONG AKAK

    ReplyDelete
  11. 25k banyak tu kak. Saya pun terkejut ni. Huhu~

    ReplyDelete
  12. kak ! tahniah sekali lagi... ada peluang grab je kak.. tak ada rigunya bahkan keuntungan.. lagi pun untuk kebaikan blog akan jugak...

    ReplyDelete
  13. tahniah.. but akak kena hati2 juga tau.. :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia....wah !! mmg menarik tawaran ini...dah ada peluang ni mmg patut diteruskan bertambah meriahnya blog mia nanti...:)

    ReplyDelete
  15. kalau baik tawarannya, benar, apa salahnya. Hehe :)

    ReplyDelete
  16. tawaran baik tu..rezeki akak, boleh kongsi dengan kami jugak nanti.:-)

    ReplyDelete
  17. sy support kak mia... terimala tawaran tu...

    ReplyDelete
  18. kena ambil tau dengan lebih details kak,takut nanti penat2 akak buat GA,Tiba-tiba kena tipu...

    ReplyDelete
  19. rezeki nak raya tp kene tgk T&C dulu k

    ReplyDelete
  20. sokong komen2 blogger diatas.. tgok dulu jgak term2 yg dy bagi kak..

    ReplyDelete
  21. saya tak pasti mengenai ni,mia buat semakan dulu lah,kalau betul teruskanlah...

    ReplyDelete
  22. wahh..untungnye sape dapat..kalau saya yang dapat, bolehlah selesaikan hutang PTPTN..hahaha...buatlah kak!

    ReplyDelete
  23. Salam...Mia...better check dulu...hadiahnya ok ok jer utk blogger br cam saya... :-)

    ReplyDelete
  24. wah.. ganjaran lumayan ni :)


    http://hazinranamir@blogspot.com

    ReplyDelete
  25. lebih check dulu..biar sahih baru deal...tkot org amik kesempatan je

    ReplyDelete
  26. kena hati2 ni..takut jadi kes tipu..kak mia amik cagaran ke, sbg jaminan..atau tnya dia apa jaminan dia..100 blogger bkan sikit..

    ReplyDelete
  27. tahniah kak mia....tp kna tgk butiran lenkap dulu kak mia..:)

    ReplyDelete
  28. wah.. banyak tu... apa2 pun kna hati2 juga.. buat selidikan dulu lah sblum terima.. takut juga kan zman skrg ni...

    ReplyDelete
  29. wow.. banyak tue.. check untuk memastikan kesahihan dulu,..

    ReplyDelete
  30. hati2 kak..tgk betol2 detail tu....tkt nanti jd laen...btw tahniah kak mia

    ReplyDelete
  31. berhati-hati MIA..nilainya terlalu besar...kalau boleh see face to face, nilaikannya.....

    ReplyDelete
  32. wow! dasyatnyaaa , bnyak gila sponsor ^^

    ReplyDelete
  33. peluang baik tu kak mia.. tapi better check dulu kesahihannya..

    ReplyDelete
  34. bagi krole baik kak mia jumpa dulu dengan wakil syarikat tu depan-depan... cuba tanya ada syarat tersembunyikah about payment... tapi semuanya dari kak mia... kalau kak mia rasa ok, on je... krole always support kak mia~

    ReplyDelete
  35. banyak yu k.mia..pendapat fizi better check detail or bt pertemuan..nanti senang dpt tgk hitam putihnya..:D

    ReplyDelete
  36. tawaran menarik nie...tapi itu la...banyak sangat..macam adak meragukan pula...

    ReplyDelete
  37. Wow, tawaran menarik ni Mia! Walau bagaimanapun kena teliti betul2 segala butiran. Rasanya lebih elok kalau buat perbincangan bersemuka. Biar susah dahulu jangan susah kemudian. Jika semuanya ok, tak salah Mia rebut peluang ni. Moga Mia dapat buat pertimbangan yang wajar.

    ReplyDelete
  38. wahhhhhhhh. Menariknya tawaran tu. Adik rasa lah kan akak mia kena amik sebab peluang datang sekalinya. Kalau dilepaskan, takkan datang kembali.

    ReplyDelete
  39. Wahhh,kak Mia Liyana.Untung. lah..hehe rezeki bulan ramadan...Akak jangan lepas kan peluang ni tau.peluang besar tu...:D

    ReplyDelete
  40. Waaaa.. Tawaran menarik tu Kak Mia..

    ReplyDelete
  41. grab je! :D
    mesti best
    tp bincang dulu. takut kes tipu lg

    ReplyDelete