image Status Kuota Pelan Data - 2 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 26 July 2013

# Entertainment Matters

Status Kuota Pelan Data - 2


Setiap kali dah nak sampai hujung bulan, perkara yang memang sentiasa menjadi perhatian ialah status kuota pelan data yang tidak habis digunakan. Nak kata jimat... tidaklah jimat sangat. Mia baru guna 2.31 GB. Sempat lagi nak habiskan ni, ada masa beberapa lagi sebelum Ogos menjelma.

Pening nak habiskannya sedangkan orang-orang lain sentiasa tidak mencukupi. Malah ada yang menambah kuota pelan data lagi. Entri sebelum ini, SINI dan SINI.

Syukur... 3GB masih lagi mencukupi...

mood mobile internet...

24 comments:

  1. shaila pun sama...lembap mcm kura-kura..hihihi

    ReplyDelete
  2. kalo 3gb tu tak ckup untuk saya tu, 5gb baru cukup. kadang2x tak sampai 5gb..

    ReplyDelete
  3. paly gune streamyx jer.. tak de smatfon lg.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Ainil pkai line maxis , sebulan hentam 5gb :) tp xhabes guna . rasa mcm nk g kurangkan pakage laaaa .

    ReplyDelete
  5. Mat jo selalu xcukup kouta, mungkin hobi mendownload Mat Jo menyebabkan kouta cepat habis, he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. kena kurangkan aktiviti mendownload lah lepas ni, mat jo..

      Delete
  6. Baru tukar maxis bb plan 20GB bulan lalu. kuota siang 5GB dh nk habis guna, kuota malam nampak gayanya x trhabis la.

    ~ Kalau kaki download rasanya dh abis 15GB ney, huhuhuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiii banyak sangat tu... kena download banyak2 la waktu malam...

      Delete
  7. Nad punye quota selalu cepat abes sobs.

    tp duk uma tak guna pun sebab wifi ada /save duit/ hehe

    ReplyDelete
  8. Pakai streamyx je, setakat ni tak ada masaalah.

    ReplyDelete
  9. aiza cukup2 je.. tapi dekat nak last tu selalu slow juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. tungggu bulan baru la, baru laju balik... heheheh

      Delete
  10. Kak Mia guna sebaik mungkin la tu.. ;)

    ReplyDelete
  11. akak guna Blackberry internet jer....kalau kat umah guna Wifi....

    ReplyDelete