Contest Malaysia Top Blogger - Mia Liana

Thursday, January 26, 2012

# Contest

Contest Malaysia Top Blogger


Hmmm... awa-awal pagi tadi Mia ada terima komen dari penganjur contest ini dalam entri I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com

"Semoga berjaya dalam contest ni good luck. Untuk pengetahuan Mia saya jugak ada mengadakan contest untuk blogger. Buat masa sekarang ni ada sorang je join tarikh tamat 29 Feb 2012.

Hadiah sehingga rm 150 kalau guna bank tempatan tp klu akaun paypal usd 50. Jomla meriahkan contest saya ni.. xde orang join pun lg.
"

Mia pun join la contest ini. Simple dan mudah syarat-syaratnya.  Tarikh  tutup ialah pada 29 Februari 2012.

Pemenang akan menerima hadiah wang tunai ke Akaun Paypal iaitu sebanyak USD$30 + USD$20. Kalau tiada akaun Paypal, Anda akn dibayar menggunakan bank tempatan mengikut tukaran ke ringgit Malaysia.

Menarik bukan? Kalau contest dan giveaway yang lain boleh join, takkan yang ni tak boleh join.... Mari kita meriahkan sama-sama...

16 comments:

  1. Semoga ada tuahnyer. Nanti nk join jgak..hehe

    ReplyDelete
  2. maaf ye lari topik sikit..

    pasal komen kak mia hilang tu.. sebenarnya ade problem kat komen intensedebate kat blog muaz tu..

    so, skrg tgh usaha baiki coding ye.. maaf ye kalo tetibe jadi camtu

    ReplyDelete
  3. gud luck mia..

    jom join teka teki di blog JS manalah tau ada rezeki nanti..hehe

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mia.

    Contest ni terbuka kepada semua blogger Malaysia.

    Maaf lambat balas, nama Mia dah tersenarai Dalam Contest Malaysia Top Blogger sebagai peserta. Semoga Berjaya/http://malaysia.topglobalsite.com/2012/01/senarai-peserta-contest-bulan-february_22.html

    Wasalam,

    ReplyDelete
  5. @Muaz Faris tu la.. ingatkan saja je buang komen akak tu. ni dah ok...

    ReplyDelete
  6. @jemarisuri hmmm teka teki tu macam susah je JS.. bila masa free baru mia tengok lagi...

    ReplyDelete