image I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com - Mia Liana

Tuesday, January 24, 2012

# Contest

I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com


Hmmmm... kali ni Kak Ngah buat Giveaway. Dah lama juga Mia kenal Kak Ngah ni sejak dia belum ada domain sendiri. Selalu jugalah terjah blog Kak Ngah...

Simple je Giveaway ni, hanya perlu buat entri dan pemenang akan dipilih melalui random.org. Jom lah ramai-ramai masuk. Tarikh tutupnya ialah pada 30 Januari 2012.

p/s: always support Kak Ngah, walaupun belum pernah berjumpa lagi di alam nyata....

8 comments:

  1. oooo senang je kan nak join tp x mudah nak menang sbb dipilih secara random,.. biasanya x da lucky laaa... harap tuah ada pd tuan blog

    ReplyDelete
  2. @aimaniman ala untuk suka-suka.... support kawan-kawan blogger... jom la...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dalam contest ni good luck

    Untuk pengetahuan Mia saya jugak ada mengadakan contest untuk blogger

    Buat masa sekarang ni ada sorang je join tarikh tamat 29 Feb 2012.

    Hadiah sehingga rm 150 kalau guna bank tempatan tp klu akaun paypal usd 50

    Jomla meriahkan contest saya ni.. xde orang join pun lg..

    ni urlnya

    http://malaysia.topglobalsite.com/p/contest-malaysia-top-blogger.html

    ReplyDelete