image Tugasan Kedua Calon Protege Kedua Selesai - Mia Liana

Saturday, 25 May 2013

# Diari Mentor

Tugasan Kedua Calon Protege Kedua Selesai


Selepas menyiapkan tugasan pertama (tanpa diketahui oleh calon protege kedua), tugasan kedua pula telah pun diberikan pada minggu lepas.

Terasa begitu terharu apabila Mama Maszull, Farah dan Paly sudah menyiapkan tugasan kedua dan entri telah selesai  di publish malam tadi.

Jom terjah...


Terima kasih di atas komitmen yang telah diberikan walaupun masing-masing sibuk dengan kerjaya dan keluarga. Juga tahniah kerana telah menyahut cabaran kedua ini dengan bersungguh-sungguh. Semua memang terbaik. Hanya seorang sahaja yang akan dipilih. Namun begitu, janganlah berkecil hati sekiranya tidak terpilih.

Mia dan Eraz akan membuat penilaian ke atas kedua-dua tugasan setiap calon dan keputusan Protege Kedua Mialiana.com akan diumumkan pada minggu pertama bulan Jun 2013. Nantikan siapakah yang bertuah itu...

Semoga berjaya....

32 comments:

  1. ALL DA BEST SEMUA... :-P
    pls: maaf tidak selalu berkunjung.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...gud luck pada blogger yang berjaya yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... gook luck ya...

      Delete
    2. assalamualaikum mia...mekacih mia... itupun jika ada rezeki...;)

      Delete
  3. Good luck pada semua yang dah terpilih :-)

    ReplyDelete
  4. good luck kpd semua peserta. hebat lah..

    ReplyDelete
  5. wah... yg x tercalon ni, berdebar2 gak nk tahu sapa yg layak.. hehe.. 3 3 tu mmg hebat2 belaka... :).. moga berjaya utk semua calon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya... kak mia pun nervous juga ni...

      Delete
  6. Good luck n all the best buat blogger2 yg hebat trsebut ^_____^ ;)

    ReplyDelete
  7. bagus la kakmia... agak2 bila deno nak ad amentor dalam dunia blog ni. huhu^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktiviti kak mia tahun ni... ;) kalau ok tahun depan boleh sambung lagi deno..

      Delete
  8. hehe tak sabar nak tahu siapa bakal terpilih nanti....

    ReplyDelete
  9. ketiga2 mereka hebat. all the best ye :)

    ReplyDelete
  10. Moga mereka menjadi Protege yg berjaya nanti!

    ReplyDelete
  11. All the best buat mereka bertiga, juga buat Eraz..

    ReplyDelete