image Aimna Online Store Giveaway! - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 24 June 2010

# Contest

Aimna Online Store Giveaway!

Mia kena tag oleh tiefazatie untuk giveaway baby ni... Terima kasih... ya... Mia pun teringin juga nak join giveaway ni.. walaupun Sofea tidak memakai cloth diaper (pakai huggies).

Serba Sedikit Tentang Penganjur

Aimna Online Store mengadakan giveaway istimewa untuk semua customer, follower dan rakan blogger sebagai penghargaan selain menambah kenalan/follower serta mempromosikan kedai kecil mereka... Mia tengok giveaway ni tak banyak syarat dan mudah.... Tarikh tutupnya akan diberitahu kelak. Katanya nak seberapa ramai yang mungkin

Syarat-syarat Penganjur
  1. jadik follower blog www.aimnaonlinestore.blogspot.com dan www.mamasayangiman.blogspot.com (mia dah buat)
  2. tempek banner giveaway di side bar dan entri anda.. link back ke blog ini.. (mia dah buat)
  3. buat entri berkenaan giveaway ini..link back ke entri ini.. (mia dah buat)
  4. tempek gambar baby anda (anak sedara / anak jiran pun boleh)
    dalam aksi yang menarik (kalau boleh memakai cloth diapers ya..kalau tak pakai cloth diapers pon takpe...) no editing dan gambar hendaklah jelas ye.. (mia dah buat)
  5. tag 5 orang rakan blogger anda dan maklumkan di blog mereka tentang giveaway ni... (mia dah buat)



Gambar yang Mia pertaruhkan ialah gambar Sofea ketika sedang bermain handphone pakciknya di rumah neneknya di Batu Pahat, hari Sabtu lepas (19 Jun 2010). Sempat juga Mia snap gambar ni secara candid. Usia Sofea dah 10 bulan lebih, belum pandai jalan, masih mapah-mapah lagi...

Hmmm... seterusnya Mia nak tag kengkawan bloggers lain... jom lah join giveaway ni...

puan punya blog http://www.adarnadzmie.blogspot.com
puan punya blog http://annasweet-creations.blogspot.com
puan punya blog http://mysweetdreamcottage.blogspot.com
puan punya blog http://whiteymommy.blogspot.com
puan punya blog http://alinworld.blogspot.com

7 comments:

  1. salam...

    entri anda telah diterjah..
    semua syarat telah dipenuhi..
    terima kasih atas penyertaan..

    gud luck..

    ReplyDelete
  2. ai telah di tag oleh mia..hek hek..and ai dah join pun..thanks mia... competition nih! hak hak hak

    ReplyDelete
  3. good luck!!!! rajin ek masuk contest.....

    ReplyDelete
  4. alahai, comelnya sofea. geram!
    macam nak cubit-cubit pipi dia. hehehe

    ReplyDelete
  5. gd luck kak mia...
    anak kak mia tomey :D

    ReplyDelete