image Tips For New Blogger - Mia Liana

Sunday, 6 June 2010

# Blog Matters

Tips For New Blogger

Selain dari Using DHTML and Javascript in Blog Layout... Mia juga selalu refer kat blog Tips For New Blogger. Banyak cara bagaimana customize blog mengikut kesesuaian Mia. Memang diakui ramai pengunjung bertanya bagaimana nak buat macam  itu dan ini... kat sini lah jawapannnya.

Tutorialnya dalam bahasa English mungkin susah sedikit hendak fahami. Tapi Mia try and error baru lah jadi.  Kadang jadi kadang tidak. Tutorial yang bakal Mia buat nanti adalah dalam bahasa Melayu (campur skit Bahasa English) dan berdasarkan kepada 2 website ini.


5 comments:

  1. wohoo,tak tahu pun.btw thanx for sharing yee auntie :)

    ReplyDelete
  2. teringinlah nak buat tapi..ada penyakit iaitu MALAS..hehhehe

    ReplyDelete
  3. bagus web ni..nak buat pastu cuba sampai jadi coding tu..yang menguji kesabaran.. :)

    ReplyDelete