image Penghantaran Hadiah Kepada Pemenang - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 9 June 2010

# Kuiz Smile..Smile..Smile..

Penghantaran Hadiah Kepada Pemenang

Hmmm... ni lah hadiah pemenang kuiz Mia. Aza banyak bantu Mia membuat persiapan parcel untuk di courier. Amacam seronok tak? Pemenang mesti tak sabar-sabar nak makan kat KFC ke... Pizza Hut ke... Ayamas ke.. jangan lupa Mia kat sini...


Jangan lupa, ya... seperti yang termaktub di dalam syarat-syarat Kuiz ini, pemenang dikehendaki bergambar dulu dan mengemelkannya beserta ucapan ringkas kepada Mia untuk ruangan entri Pemenang.


Hadiah telah pun diposkan tengahari tadi, dan dijangka akan sampai esok. Pastikan ada orang di rumah yang akan menerima parcel ni. Mia guna courier Nation Wide, tak sanggup apa yang berlaku pada sop (pemenang hadiah misteri) berulang kembali bila gunakan Pos Ekspres. Mia risau takut jatuh ke tangan orang lain, mana tahu tak pasal-pasal orang lain yang kenyang.

Semoga hubungan kita akan berkekalan di dunia blogging dan menjadi komuniti yang celik IT.

7 comments:

  1. salam.hai akak..huhuhu..xsabo nih...hehe...TQ so much..

    ReplyDelete
  2. x sabar ni..hehe..walaupun menang saguahti je..dapat g mkn kfc sorang2 pn kira ok..huhuu

    ReplyDelete
  3. tak dapat nak merasa mkn ayam KC free..
    tp kupon dan berbelanja.. http://www.gnesop.com/2010/06/berbelanja-di-jusco-menggunakan-kupon.html

    ReplyDelete
  4. wallaweh! byk tu kupon free.. kenyang la makan klu camni.. isk!

    ReplyDelete
  5. eh baru perasa blog ni ada kcontest yang best
    buat lah lagi
    boleh wawa join :)

    ReplyDelete